Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Koszonom,akkor megnyugodtam,h egy centit nem haladtunk elore 30 ev alatt. Buszken elem meg a magyarsagom,keresztenysegem. Remelem, a 10 parancsolat segit,ha valami bajom lesz.
30 éve sem volt klíma a műtőben, sőt a liftben fűtés sem, a betegeket a műtőszintre egy üvegfalú liftben vitték meztelenül egy szál lepedővel letakarva a Jánosban
Meg raer az a csucstamadas. Uborkaszezon van. Az adatok meg lathatoan nem ugy es annyira befolyasoljak a chartot,ahogy azt elvarnank. A huf ero csak csorgas,semmi impulzus jelleget nem mutat.
Én se értettem, de részletes adatok alapján nem volt rossz a mutató, egyszeri szolgáltatási tételek dobtak csak meg (mondják persze az okosok, nem én) :) HUF erő viszont rejtély nekem most, ilyen kisi kamatfelárnál nem értem, hogy nem volt még csucstámadás a 400as euróra.
nekem most van egy olyan gyanúm, hogy 2026 nagy szegínsígek lesznek központi pénzekben és az összes ló megbotlik amire tettek... annyira sokszor volt mákjuk, most mintha túl sok a viharfelhő és már csak egy évük van hogy valami népszerűsítő pénzelkúrásba nekikezdjenek!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)