Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem ez a nemzetközi helyzettől is függ. A neresek nem folytatnak olyan gazdasági tevékenységet ami versenyképes lenne a nemzetközi piacokon, az itteni multik piaca pedig nem tűnik szívderítőnek. Nem látom, hogy mi lenne az a gazdasági folyamat ami megfelelő fedezetet termelne az adósságra. Igaz,én nem is vagyok szakember.
Bárki is gondolta eddig, hogy a két nő Orbán jóváhagyása nélkül dönthetett?? Most már a kérdés az, hogy miért volt olyan fontos a pedofil bűnsegédnek ez a megkegyelmezés??
Ha figyeled, akkor látod, hogy a rövid papírok kibocsátása sorra sül be. Egyelőre nincs baj,mert vettek fel devizás hiteleket, igaz a gazdaság azon szegmense, amiből ezek törlesztőjét ki lehetne termelni,épp rossz formában van, miközben marci hitelből ad hitelt a nerbáróknak és várja a gazdasági csodát. Csodák pedig nincsenek!
A DK most nyilatkozott hogy az igazságügytől valaki azt állítja hogy Orbán döntése ez az egész. Ha most letagadja de később kiáll valaki az igazságügytől és bemondja hogy Orbán volt nem csak az ügy miatt de a hazugság miatt is bukik. Ez ha tényleg igaz az döbbenet.... Ha szombati évértékelőre nem megy el az is árulkodó Ha tényleg ő hozta a döntést akkor meg megint célkeresztbe kerül - > az egész megafonos csapat azt nyomta hogy a jobbodal erkölcsös és lemondanak... akkor most majd nem fog lemondani ? Kimagyarázza ? Tényleg ő hozta a döntést ?
Törölt felhasználó2024. 02. 14. 20:10
Stolz nagyon csendben van. Most kellene valami támogató komment, hogy ebből is Orbán jött ki jól, stb.
Bezzeg 2008.07.20-án csak 227,57 Ft-ot kaptunk egy euróért, ma közel 390 Ft-ot. Tehát, jobban élünk kedves barátaim, tisztelt hölgyeim és uraim! Egyre több forintot kapunk egy rothadó euróért.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)