Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Jó" erőben a hortobágyi csüngőhasú betyárkörte! A nap vesztese! FO$rint mAgAsAn a legsz@rabb! FO$rint +0,5% cseh korona +0,11% zlotyi +0,04% usdeur -0,11%% https://imgur.com/a/iEHy0ly
Igen, nyilván biztosra akartak menni, nehogy véletlenül elhangozzon olyan, aminek nem kéne. Ugyanez a szitu, hogy Völnert is meg Boldog Pityukát is a fideszes Varga István ex KESMA igazgató védi.
Egyszer ,olyan fel eve volt egy vitam egy fideszes barommal,aki megmondta juniusban,h az eu haldoklik,a mi gdp-nk plusz nulla lesz,Viktor is megmondta. Hat vegulis ja,az sem jott be.. de elore bedobalnak ilyen gumicsontokat,h majd egy ev mulva ez lesz,2030ban az lesz,es igazabol rohadtul egyik sem lesz,de utolagosan semmi szamon keres nincs (immaron 14 eve).
Ahogy az várható volt, a forint most már gyorsuló pályára áll, a kamu infla nyomás alá helyezi az MNB-t, meg a Marciék is. Most dől el Virágék hitelessége. Sztem 3.hullámba lép a forint, ami a leggyorsabb,és semmiképpen sem a legrövidebb. Öveket becsatolni.
Folyik a harc a túlnyomású fecskendőért: Kovács Zoltán és Patai Mihály 100 bázispontos kamatcsökkentésre szavazott a Magyar Nemzeti Bank január 30-i kamatdöntő ülésén, míg a másik 7 tag 75 bázispontos vágást támogatott, és így többségi szavazás mellett alakult ki a 10%-os alapkamat – derült ki a ma nyilvánosságra hozott rövidített jegyzőkönyvből. Ez azt jelenti, hogy megbomlott a régóta egyhangú döntéshozatal, miután a süllyedő infláció és egyéb tényezők mellett voltak, akik bátrabb, felgyorsított kamatvágást támogattak. A friss fejleményre gyengülni kezdett a forint, a dollárral szemben új háromhavi mélypontra bukott.
Igen de ebből is ki lesz hozva, hogy már olyan drága a benzin, hogy abból olyan kevés fogy, hogy az már csökkenti az inflációt :D Irány az a 350... paritás!!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)