Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mindenkivel normálisan el tudnál dumálgatni, ha kicsit leszállnál a magas fehér lóról,és nem az agyhalott 498at tolnád,amire már senki sem kiváncsi úgy egy éve, van itt pár Elliotos,akiknek azért az IQ-j meghaladja ezt a szintet,próbáld te is megugrani,egyből sikered lenne. Ne legyél Bohár, meg Trombitás...
Madeinhohoho! Nekünk gyarlóknak elég ha csak beírod itt vettél itt adtál el. Akármit is a portfoliódból. Amúgy én sem értek se a hullámokhoz, se a grafikonokhoz szóval ha szakmaizol azt akar ki is fejtheted. Taniíts mester ……
Amúgy mondtam már, hogy csináljon valamelyikőtök egy topikot. Onnan úgyis az első komment után kitiltanátok és nem itt játszanátok páran a sértődöttet. Érdekes, hogy bandival és ktomival értelmesen el tudunk dumálgatni...
a képen: van egy "ha", ami azt jelenti, hogy nem hiszek benne, ezért longolok. Persze bukok is vele, az más kérdés:D mondjuk nekem furcsa ez a dupla 395, nem nagyon illeszkedik a hullámokba, bár lehet... annyira nem értek hozzá. Korrekció "395" megerősítése, vagy a fene se tudja. Bár tény, hogy onnan nagyon durván lepattant. Hetesen 389,2 tűnik keménynek, az fölé nem zárt "érdemben", néhány tized elenyésző. Ha most állnék shortba, Bandi örökre várhatna a 367-re! Elhiszitek? mennénk 400 fölé. (Tamás-kontraindikátor)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)