Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Elmúlt pár hétben kb 6%-al értékelte le a piac a dollárt az euróval szemben. Miközben a helyzet továbbra is úgy néz ki, hogy usa- bán minimum kamattartàs vàrható a gazdasági adatok tükrében, miközben a porban fetrengő európai gazdaság számára a kamatvágás tenné jót.
" A túl erős amerikai gazdaság nem jelent jót az inflációs kilátásokra nézve, emiatt az első becslésre meg is ütötték a piacokat (a felülvizsgált adattól ilyen hatást nem várhatunk)" Na menjenek a 3,14csába...ezt meg hogy?! A becslésre pánik, a tényleg sokkal jobb/rosszabb adatra semmi?! Wtf?
"Navracsics arról is beszélt, hogy „akkor sincs baj, ha csak a júniusi EP-választás után jön meg az uniós pénz.”" ch.. ja ja.. azért sírnak annyira utána. Már csak az a kérdés, hogy a mostani európai parlamenti választásra gondolt e a jövőben 7hónap mulva.... Mert az elmúlt két év alapján nemigazán eldönthető.. multhónapba már most jött 13 ezer miska.. vagyis hát mégsem, lecsicskultunk oda hogy talán kapunk 380milliárdot.. a következő szint az mennyi lesz? 20 forint?
Ki jár jól? A Túró Rudi áfa is csökkent, mit látok a boltban? lóf@szt csökkent az ára. A forint meg folyamatosan rajzolva a lovacskákat M5-ön.. (Bandinak meg nekem)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)