Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
1. Remélem téves a pletyka. 2. 365-360 alá sem tudnám elképzelni ilyen geopolitikai környezetben+ Bolgár tranzitdíj emelés mellett. Egyébként biztos vagyok benne, hogy a német nagytőke egy része még most is védi a fáraót. Nekik csak az olcsó orosz energia számít, az nem, ha néhány keleti tagállamot lerohanna a szovjet horda.
"De most legyünk elégedettek azzal, hogy végre hozzájuthat a magyar gazdaság az uniós támogatásokhoz, " Hát én nem vagyok elégedett,ha ez tényleg így lesz. Nem tudom, hogy nem látják vagy lesz@rják,de ezek a pénzek oolyanok orbánéknak mint egy infúzió. Életben tartja őket,miközben Magyarországot felzabálják, tönkreteszik.
A másik meg: milyen igazságtalan lenne Lengyelországgal szemben, ha a magyar autokraták simán csak ígérgetésre kapnának pénzt, miközben odaát tényleges helyre akarják állítani a jogállamot. Nem csak a bicska, de minden kinyílna a zsebemben, ha ez tényleg megtörténik.
Mit számít, hogy papíron mit teljesítenek?! Majd ha pár hónapig be is tartják, akkor jöjjön bármi is. Most őszintén Pl ez a kamu korrupció"ellenes" hivatal, erről már meg is írták, hogy semmit nem hozhat nyilvánosságra...ennek Pl mi értelme?! Tényleg ennyire b*LF*sz az EU?!
Ujhelyi nem szokott ilyesmit ok nélkül írogatni, egészen eddig kizárólag azt írta hogy semmiféle EU pénz nem fog érkezni. Valami történik a háttérben, amiről már vannak információi. Úgy tűnik Orbán csürhe mindenre hajlandó, csak végre jöjjön a pénz. :)
Olvasd el: ha a kormány valóban teljesíti az elvárásokat, akkor épp a jogállam és
az európai értékek tisztelete miatt az EU-nak is teljesítenie kell a
vállalásait. ha.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)