Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Becsicskult az EU. Ennyi volt. Már nem érdekli őket, hogy lerendezzék az autokratát. Ezt a béna, gyenge társaságot...hogy lehet engedni ilyen zsarolóknak?!
https://kephost.net/p/MTAwODQ2OQ.png az alulról felfele haladó vonal : letörés visszatesztje még mindig: 1.057 igazán bull 1.06 felett jöhetne, usd 360 alá.
Áh, kizárt dolog! Sztem őt nem veszik fel arra a listára. :P Egyébként is előbb ülök le kávézni a Barnival, mint, hogy a főnökhöz disznóvágásra menjek bájologni. ;) Sztem többet is érnék vele. :)
Lehetnek egyébként még ma izgalmak: Economic Calendar - Investing.com Negyed óra múlva, meg hazai idő szerint 16:00-kor. Utóbbi időpontban hosszabb távú infla kitekintés izginek hangzik.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)