Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"A nemzeti valuták több célt szolgálnak, az egyik, hogy jelzik a nemzeti
gazdaság állapotát (erejét, produktivitását), a politikai rendszer
stabilitását." A hortobágyi csüngőhasú pengő úgy rángatózik, vergődik, mint orv bán a putykós találkánál. https://imgur.com/a/dvAOPU5
Sziasztok, Nem szoktam ide írni, csak a olvasni ezt a fórumot. A tegnapi EKB és FED kamatdöntésről sajnos nem láttam semmilyen cikket, írást. Segítenétek, hogy e tekintetében milyen bejelentések voltak tegnap? Köszönöm
Tegnap beszélgettem egy banki front officesos hölggyel, aki a nyugdíjkorhatár szélén áll. Nagyobb pénz várható a házhoz és a kormány által alkotott jelenlegi környezetben nem meri a pénzt sem álompapírba, se magyarországi bankba tenni. Ok, hogy nem ebben a pozícióban rendelkeznek a legbiztosabb információkkal a dolgozók, de azért még sem egy szövőnőről van szó. Annyi következtetés mindenképpen levonható ebből az esetből, hogy a jelenlegi kormány hihetetlen bizonytalansági tényező az emberek egy csoportjánál és ennél a csoportnál ez bizonytalanság nem valószínű, hogy eloszlatható változatlan irányítás mellett.
Kínai hitelből, kizsarolt uniós pénzekből, stb. Addig is lehet ezerrel tolni a CSOK-os propagandát a jövő évi választásokon. A Fidesz ugye deklaráltan a "pillanat uralása" politikáját folytatja. Meg a káderjeik zöme jól el van eresztve ingatlanokkal, most befogják az esetleges morgolódók száját, a néhány éve uniós pénzből épített "panzió" és tsai értéke minimum nem fog csökkenni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)