*rajzolta = rajzoltam
szóval, volt egy kitörés, ennek a visszatesztje volt ma: 3-4. alkalommal érintve a rózsaszín vonalat
Természetesen sokan írják,h jön le még tovább, hát sajnos ez is benne van a pakliban.
Most a lengyel happy + tőzsdék+ eur usd is segít a forintnak + eu-s pénzek a távcsövön keresztül. Ennek a 3-4 dolognak a kombinációja = huf erősödés.
Ami még kitarthat jó ideig. (mikulás rally-jó USA jelentések, hiszen látszólag brutál erős az USA gazdaság-hiába a magas kamatok, lehet lerázzák magukról ezt az infla-s baromságot, és az eur usd az égig emelkedik.)
eur usd inverz fej váll van naposon: váll 1,05-nél, fej 1,045, nyakvonal 1,06 környéke....ami baljós előjel az EUR HUF TL-eseknek.
S&P réstöltést vártam 4400-4403-ig,de elakadt 4393-nál. S&P eddig napos doji gyertya, talán fordulós, vagy nap végén rántanak rajta egyet, és zöld teteje lesz a gyertyának.
DAX is elég mélyen van, bár itt a gazdaság nem áll túl fényesen, talán indokolt ez a mélypont, de USA megmentheti....ahogy eddig is tette.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)