Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
éppen tegnap számolgattam, mert kinéztem egy autót magamnak a németeknél ami 11900euró lenne. Ha a cseh koronával tartott volna a FO$rint, akkor most kb 160 Lehetne 1 euró, ebben az esetben 11900*160= 1 904 000 Fo$rint lenne a jármű de 11900*385= 4 581 500 Azért van kis különbség. A cseheknek nem adták el a pénzrontást jólétnek. Azt csak az igazán egybites hülyéknek lehet, illetve csak azok veszik be.
Én vettem mai magasságban a csúcs elött, igaz nem adtam el később. Van 8,5%os pemápban belőle, szerintem jövő augusztusban nem fogom bánni. Ha igen akkor se bánom. :D
Értem, köszönöm. Én közben EUR PLN-t sasolom. invernz fej váll, fülescsésze, kávéscsésze 2 tejjel+ cukorral:D. közben eur usd pötyörög. USA kamatok elindultak. Ma bézs könyv 20:00-kor USA-ból. DAX esik. csupa jó hír.
Amit írtam....Nem tetszik ez a tesze-tosza emelkedés (forint gyengülés). EUR HUF 4h boli alja 383, amiből simán lehet 382.9, amit vártok.... :( :( TL56 Korlát ár
381.5742
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)