Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Jönnek az EU-s pénzek, ellopják nagy részét, ezzel nem nagyon tudunk mit kezdeni. De mégis, mivel nyilvánvalóan például a forintra elég nagy hatással van, hogy jön-e pénz, vagy nem jön az EU-tól, ezért akinek van még komolyabb forint megtakarítása, annak nagyon nem mindegy a dolog. Tehát aki nemmel szavaz, neki nincs már forint megtakarítása, vagy inkább "beáldozik" a forintja értékéből azért, hogy Lölöék kimaradjanak egy körből.
nyugtass meg, hogy azert tudod, hogy "prüsszel" az ugyanugy a magyarokat is jelenti, mint az osszes tobbi alalmot az euban. amit ti brusszelnek neveztek szitokszokent, az a kozos europai szovetsegunk.
ha letezne ez a "brusszel", aki az "ellensegunk", en a helyeben biztos hagynam, hogy orban nagy galibat okozzon a soros elnokseg alatt, hadd lassa a vilag mifele ciganybunozok ezek
ettol fuggetlenul szerintem is jonni fog a penz, de valami jogi kiskapu lesz a megoldas, semmi egyeb.
Deleted kolléga,ha már így megjelentél,van egy kérdés,amire a válaszod régóta lóg a levegőben,ugye tudod... szóval végülis akkor megfizette a lakosság a megszorításokat,vagy sem?
Lengyelek tegnap 2%-ot erősödtek, ma megint 0,5%-ot. Forintnak segített 0,5-0,75%, eleget, hogy letörjék a napos trendet, ideig-óráig. Kis susszanás. Nem tetszik a TL pozimnak, de nem zárom, egyelőre. Megvárom a mai amcsis híreket, 14:30 és 15:15, hátha jön a sorminta, és jön a dollár erő, vagy a pozim totál bukta, az irányát tekintve. (ha valaki tudja, milyen hír jön, mik az adatok, akár ez is indokolhatja a dax esést, eur usd tötymörgést, emiatt kivárom)
Szomorú, hogy ez a trigger, az ígérgetés. Lehetünk büszkék erre az erősödésre, de attól még a boltokban nem változik a helyzet, minden nagyon megdrágult. De legalább csökken az infla (éves alapon).
Szerintetek Pf Global-n, ugyanaz mint az Erste Trader mi lehet a minimum beszálló amivel már érdemes elindulni? 5 naposon még határozott lefele, csak hír fordíthatja meg szerintem.
Teljesen egyetértek! Viszont biztos vagyok benne,hogy legkésőbb tavaszig a létező összes EU-s pénz megérkezik. Ebben a helyzetben főleg nem fog megkockáztatni Brüsszel semmit Orbán soros elnökség idejére úgy ,hogy levegőben lógjanak az amúgy nekünk járó pénzek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)