Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Pénteken is beszél majd esetleg ha valamilyen külső ok miatt mégsem jönne a pénz?:) Soros még közbeszólhat,esetleg az Ukránoknak adják amivel tartoznak. Navracsis ba.meg:))))
Ezt mondta Navracsics: Úgy értékelte, hogy „megéri Magyarországnak adni az uniós forrásokat,
mert azok jól hasznosulnak, megfelelően felhasználják őket”. Jól hasznosulnak:D.
mondjuk 50 napos van itt meg egy emelkedő trend vonal, de nem is akarják nagyon lejjebb engedni. viszont ha igaz holnap tán lesz valami EU-s pénz infó, arra ha lesz akkor lehet benne forint erő, de én nem várok ilyet.
Ebben azért ne legyél annyira biztos, ha valamiben jók a németek az a bürokrácia. Az hogy a kifizetéseket teljesítésekhez kötötték, onnantól egy nem egyéni kérdés, és elég sok EU-politikusnak szúrja a szemét már, az ami otthon megy. A lengyel választások se a kertitörpének kedveznek, mert ott is ha létrejön egy ellenzéki koalíció azzal megint egy szöget kap a V4... Ami ennek ellent mond, hogy az EU- el akarja fogadni az Ukrajnának szóló támogatásokat, és egyelőre kérdéses, hogy Gázában mit tesz.Vékony jég.. nem hiányzik most neki ez az ugrabugráló seggdugasz. (OV) A magyar gazdaságban is csak álom propaganda van, most tekerik éppen fel a hangerőt, hogy inlfa kétvállra, fektetve, legyőzve, megalázva, többet a határaink közelébe se jön.. (Azért ezt ne tessék elfelejteni ~6 hónap múlva!!) Navracsicsnál a karácsonyfa világítás, egy EU-pénzekről szóló kérdés + egy poligráf...
szerintem jonni fog, de nem azert, mert barmi jobb lett, hanem mert az eu egy toketlen nyomoronc banda, nincsenek felkeszulve se a terrormigransokra, se a cigany rablobandakra kormany szinten.
napos MA50: 385.5 hetes MA50: 385.4 Napos boli alj per pillanat 383.97, elég közel van. Én a fenti 2-ben "kapaszkodok" még. 1-2 h boliközép visszateszt beleférne, 386.5-387 környékével.
amig azt a bizonyos tanyert boldogan fenyesre nyalja a prolihorda, addig boldogan lesz minden nap telefosva karimaig. 14 eve varjuk a csodat, a mostani 40-es korosztaly mar az orban-rendszerben doglik meg, vagy annak valami vadhajtasaban. gyurcsanyt a propaganda egyenlove tette trianonnal. senki se fog trianonra szavazni.
Annyira unalmas, hogy el sem olvasom ezeket a cikkeket. Nekem bőven elég ezügyben az, hogy látom ahogy a kormány naponta telesz@rja azt a tányért amiből enni szeretnénk.
usd huf 365 talán megfogja (az eur erősödésünket) szoktak ilyen kombinációk lenni 376, 370, 365 eur usd 1h boli aljról középig jött. 4h boliközép, 2h-n bolközépről pattant. naposon 16 pippel alatta van. az más kérdés, hogy látok, amit látok..dobni kellene.á
Jártamban keltemben, számomra egy racionális válasz jött velem szembe, hogy annyira negatív a pozicionáltság az usa részvénypiacokon, hogy abból lehetséges egy nagy felpattanás.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)