Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Valid,nekem is erre van a pozi építve. Stop a 3szög teteje. Meglátjuk. Továbbra is az adja a shortot nekem,hogy csak fibo 32.8ig jött fel,és szépen fordult is naposon.
Vannak hírek brüsszeli tárgyalásokról, de az inkább csak az Erasmus-t érinti. Mindenesetre meg kell nézni, hogy lesz -e folytatás, vagy csak reggeli próbáról volt szó.
Gazdaságtervezés Kis-Kínában "Azt is valószínűsíthetjük, hogy a gazdasági miniszter
nevével jellemezhető magas nyomású gazdaságpolitika (leánykori nevén
folyamatos túlfűtöttség) fennmarad, ami valószínűleg alátámasztja azt a
vélekedést, hogy magasabb inflációs és kamatkörnyezet lesz a következő
években idehaza. " http://www.zsiday.hu/blog/gazdas%C3%A1gtervez%C3%A9s-kis-k%C3%ADn%C3%A1ban
Azért mert racionálissan a Lengyen erősödésen kívül semmi nem szól mellette --> így biztos hogy nem az történik amit várunk. Mondhatjuk hogy fordított pszichológia a Ft on alkalmazva
Elég szomorú..mert TL poziban vagyok. :) Én várok egy kis eur pln korrekciót., Ami legalább szinten tartja az eur hufot. Ha még az eur USD is esegetne, pláne.
Akinek van revolutja : https://www.portfolio.hu/uzlet/20231016/fontos-valtozas-a-revolutnal-rengeteg-ugyfelet-erint-645993 Ez alapján, az ingyenes csomagban a 1000 fölötti váltás díjja 0,5% ról 1 % ra fog nőni. Fizetős csomagokban elvileg nem. Aki ennél nagyobb összegeket váltana érdemes elgondolkodn a csomagváltáson, Összehasonlításképp WIse al lehet hogy most majd az éri meg jobban (vagy lehet ők is emelni fognak)
EUR PLN -t néztem még: kb. 1%-ot tud erősödni a hónapos boli alj-ig, bár érdekes, hogy hetesen sokkal lentebb van az alja. EUR USD 1.064 mellett sem tudott érdemben 385.8 alá bejönni az eur huf, dax és S&P is rallyzott ma, eur usd is fél %-ot jött fel. EUR HUF -0,4%. Ebből a szempontból nem igazán követtük a lengyeleket (ez az ő saját sztorjuk, nálunk nincs kormány-váltás), sokkal inkább az eur usd-t követtük + tőzsdék hangulatát. eur usd 1.0569-től várnék egy lefele kört (ez a hetes letörés visszatesztje + napos boliközép), ehhez persze kell DAX és S&P esés újra. (vagy lesz vagy nem) bízom benne, hogy nem ütik be 385.8 alá reggelre.
Csináltam egy 4 chartot: Továbbra is szűkül. https://kephost.net/p/MTAwMjU4Mw.png ellenben voltak kitörési próbálkozások. legfelső sáv, illetve talán az alatta lévő (ha a gyertya testeket nézem), amit elvileg most tesztel vissza. funda nem szól mellette, Kínával akarunk barátkozni, EU-val ellentétben.
Hetes aljakat összehúztam, kb addig jött le. Napost már-már töri, de a 2db ma50 itt van alatta néhány tizedre. Nem félek a 386.2mmel. Ha töri is ,több visszateszt lesz. Hajrá!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)