Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen: aranykereszt+ az árfolyam MA200 felett, MA50 felett. "Trendvonal", már ha ez a jó trendvonal, és nem a lentebbi. (368-378 összehúzásával) Nem kötekedni akarok, az ereimben "EURHUFTL Certi" vér csörgedez:D De az is egy reális forgatókönyv, hogy csinál megint egy leszúrást "beetetés" címszóval, majd onnan jön a rakéta. Ha annyira "tuti" ez az aranykereszt, más miért nem csap le a lehetőségre? (certisek pl.?) 382-nél azt hitték, ott ülnek a trendvonalon, aztán pislogtunk 378-nál. 382-nál beszálltak a bálnák, most nem. Figyelem a kötéseket, elkezdtem vezetni egy excel fájlt, a napi legalább 5k db számú certiket feljegyzem. (a vételeket, természetesen, nem az eladásokat)
a zöld alá bebillentünk 378-ig már 1x, most miért ne mehetne újra alá? USA Infla: boldogság van. EKB nem emel valószínűleg: részben rossz hír az eurónak (esetleg jöhet emiatt a dollár erő), de a gazdaságoknak jó hír. Kétesélyes. Certi-helyzet: nincs bálna dömping. A legutóbb is valami eur usd boldogság segítségével mentünk le 378-ra.... 3. alkalommal ütik a 383.5 környékét, úgy, hogy a legtöbben 385-ről pattanást vártak... Nincs valakinek tuti tippje, jövőbelátó gömbje, hogy mi lesz?:D
EUR HUF 4h-s chart : https://kephost.net/p/OTgyNTM2.png A tegnap említett fej-váll alakzat miatt utánajártam, volt-e hasonló mozgás az elmúlt hullámzó időszakban. Piros karikák: emelkedő csatorna törés és nyakvonal törés után létrejött "idővel" a teljes értékű fej váll. 389, 395: fej váll 378: fordított fej váll A nagy kérdés most a 392-es fej váll, az utolsó piros-kérdőjeles karika.
Melyik indikátor alapján kellene emelkednie? Macd? 368-389 után 360at vártunk, de 373nal elindult, lett 395. Most 378rol indult 392nel elakadt, borult a logika.
MERCATOR, TUS, kicsit nézz szét jobban legközelebb. Ja és a 2000 fős városban ( mert ott már az varos) van legalább 4. Itt meg egy Coop mondjuk. Szlovénia fényévekkel előttünk van.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)