Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Várok egy pohár italra, Várom, hogy messze vigyen, :)
Várok egy friss, tiszta chartra, Várom, hogy megsegítsen! :)
Igyunk a vén, zölt TL56-ra, Nem adja fel a reményt, :)
Nem jut el soha a völgybe, Mit az ERSTE neki ígért! :)
Tisztában vagyok vele, de ha otthon tartom, az se jobb. Kamatozik, többet, mint otthon :). Az előbb rajzoltam magamnak egy 1H-s charton egy sávot, ez alapján 380.8 elérhető, egyúttal 1H-s boli közép. Egyúttal a nagy szakadás visszatesztje. Ha egyáltalán eljutunk 380 fölé
Nem tudom,mi lesz a PMÁP-pal,de azt tudom,mi történt a magánnyugdíjjal,mi történt a szuper állampapírral. Nyilván nem az lesz,hogy kapsz egy emailt,hogy bpcs,de kell yacht-ra ezt most mi visszük. De a Zsiday írása a rejtett inflációról ha nem üt szöget a fejedbe,hogy miként leszel kirabolva,akkor végülis mindegy ( az infláció papíron nem fog nőni,sőt,ellenben az egységnyi pénzedért kapsz kevesebbet, meg majd több adót).A müdszerek szofisztikálódnak. Az infációt lehazudják ( kevesebb kamatköltség), és beszedik máshonnan. Te meg örülsz,hogy az évezred üzletét csinálod éppen. (Ja,nekik)
Neoton Familia 220 felett, még az se rossz TL hangulatban. 1 óra múlva 2 fontos USA adat jön, ami megbizergálhatja az EUR USD-t. Bár hó végén vagyunk, rossz adat UP, jó adat: UP. Olyan nincs, hogy hó végén lefele megyünk.
Én is forintban kapom. Nem váltok euró-t. PMÁP amennyit hoz, az bőven több, mint az EUR parasztlong. Tudom, PMÁP, elveszi majd az állam, meg stb..persze.:D.
380-378 és 374-372. Ezek a zónák,az elsőn próbálja most áthúzni magát. Engedd el a wishful thinkinget,meg a fundát,látható,hogy egyik sem vezet célra :)
Miért kéne megfordítani? Én (sajnos) forintban kapom a fizetésemet (feltételezem, akadnak bőven még itt ilyenek), örülök minden ilyen lehetőségnek, hogy lassacskán váltogassak. Inkább szurkoljuk le 360-ig, hadd vehessen az MNB is egy kis eurót olcsón, persze velünk együtt :)
Amikor jó irányba megy a TL pozi, akkor a Dolly Roll - Elpattant egy húr számot tolom Loopban. most hogy rossz irányba megy, tudnátok valami számot ajánlani, ami esetleg segít megfordítani a forintot?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)