Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én különben a tényleges kamatcsökkentésig még forinterőt vártam, hiszen "nekünksenkinemondjameghogyhogycsináljuk" kórmányunk szépen becsicskult az utóbbi időben. Kémbank ki, Cotonu-i megállapodás elfogadva, Globális multiadó elfogadva. Szóval mindenbe szépen lefeküdtek a szabadságharcosék, úgy gondoltam ezt díjazza a piac.
elaléltan feküdtem az árokparton a hatalmas FO$rinterőtől! napok telhettek el úgy, hogy ott fetrengtem. Esővizet ittam és legeltem, mint a birkák ;) de felébredtem mert valahol motoszkált pár kérdés bennem, amiket az előző neked címzett posztomban feltettem. Tudnál segíteni kérlek, hogy mik a válaszok azokra? csak az árokparton heverésztem, nem voltam nyakig homokba ásva, mint anulu ;) mnb és magyarország a piac ellen https://www.youtube.com/watch?v=xBQ2Qn6kjBA
És neked holvan a grafikon? Tegnap betoltad. Jó lenne ma is egy szép grafikon a napi fosrint-erő témába. Hajrá hajrá. Amúgy ízléstelen egy gyerek betegségén élcelődni, dehát nerniában ez az erkölcsi mérce úgy látom......
csak szóltak, hogy a diszkóban probléma lehet és páran elkezdenek kisétálni, még nincs is tülekedés: 378.820
+8.020
+2.16% de 8 FO$egység az megvan majd 2,2% fél nap alatti gyengüléssel. Ez a valódi ereje a fogyasztás hajtotta szipiszupi országnak és gazdaságnak, ha nem fizetnek 1000 milliárdokat évente azért, hogy tartsák az árfolyamot. * A nemzeti valuták több célt szolgálnak, az egyik, hogy jelzik a nemzeti
gazdaság állapotát (erejét, produktivitását), a politikai rendszer
stabilitását.
Olvastam, hogy kormánypárti influencer az fb-n pár napja arra a kérdésre, hogy miért ilyen erős a HUF azt válaszolta, hogy azért, mert mi a béke pártján állunk. Komolyan.... ***nem röhög!!*** És ezt az állaspontot olvassák sokan és még el is hiszik. 18% meg átárazódó államadósság meg szétfeszített költségvetés nekik úri huncutság...
Gondolom azért mert a kereskedők is látják, hogy egy egyhe szellőre is 400-ra ugrik a "gránitszilárdságú" Forint + az árstoppos marhaság okozta veszteséget is kompenzálni akarják.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)