Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
irgalmatlan tehet. és a 4%os euribor nehezen viszi el ezt a tömeget finoman, szóval amíg ez a kamat a gyors pénz visszajön, belefér majd egy technikai short is megint.
Ez csak annyi, hogy amíg futott az eljárás addigi pénzek, (elvileg az eljárás kezdetétől visszafizetendő) de akkor nyugadton is lázongani fognak. Így ez nem a teljes összeg.
mivel ecb és fed vágás sem lesz, beáll a max jó esetben idén, de jobbára már a ecb és a fed sem tudja mivel áll szemben. ennek tükrében, és csak egyetlen mondat 6 huf esés, kizárt hogy itthon lesz. max kamatfolyosó babra, de ezt sem gondolom.
boe :D nagy az áremelkedés UK-ban? Most beszéltem haverral, hazajöttek húsvétra. Azt mondja lehet hazajönnek, mert nem jön ki a család a havi 5000 fontból. Szóval a BOE elmehet a pi...ba :D
Napi MNB tenderben (18%) tegnap 7128 Milliárd Ft volt. Ez 376-os árfolyamon számolva 19 Milliárd EUR! Ezek egy része nyilván "forró pénz", ezért mondta Zsiday a múltkor, hogy mint egy tömött diszkóban, a forinttal spekulálók is próbálnak az ajtóhoz közel állni, mert ha helyzet van, akkor ezt váltják is majd vissza EUR-ra, mielőtt túl sokan tolonganak az ajtónál. Azért 19 Mrd Eurónyi Ft, az már olyan tétel, ami adott esetben (kamatcsökkentés) meg tudja cibálni az árfolyamot.
Szerintem is egy teszt, de valoszinu par bennfentes belevett. Azert eleg csunyan fog kinezni, ha elkezdenek vagni, foleg ugy , hogy ecb, boe meg megy tovabb az emelessel
Kicsit knee-jerk reakciónak tűnik, sok új infó nem volt VB nyilatkozatában, csak annyi, hogy jövő héten hozzányúlnak a kamatfolyosóhoz (ami nem jelenti effektív kamatváltoztatást). Az, hogy utána terítékre kerülhet a kamatcsökkentés, eddig is egyértelmű volt. Ahogy olvastam, nem volt olyan elemzőház, aki arra számított volna, hogy júniusban sem nyúl hozzá a 18%-hoz az MNB, a legtöbben inkább korábbi vágást valószínűsítettek. A piac most extrapolálja az információt, valami gyors kamatcsökkentést várva a következő hónapokra. Ez elég bátor dolog, tekintve, hogy milyen szarul néz ki az infla.
Ez a banda a legmocskosobb tettet teszi a nep ellen, kirabolja oket, ellopja a penzuket es mar a jovo generacio penzere is ratette a kezet. Benfenttes kereekedesert mashol borton jar
Belengedte egy újság, hogy elindulhat a kamatcsökkentés, és máris szakadunk? Érdekes lesz lejjebb vinni a kamatokat, rengeteg forró pénz lehet elhelyezve az MNB-nél.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)