Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Majd ha megint 430 lesz a forint es lemegy 420 ra. Gondolom ugyanez a hőbörgés fog menni a részedről, hisz “van erő a forintban”. Na mind1 te tudod, igazából ha nem gondolkodik az ember biztos könnyebb látván amit itt levágsz…..
Azért jelenleg napi szint fölé kerültünk, és az első olyan hetes gyertyánk is megvan, amelynek a legmagasabb pontja magasabban van az előzőnél. Itt még mindig kivárás van, meglátjuk holnap hol zár. Napi szint 372.75, ha ez a visszajövetelnél már nem sérül, akkor mehetünk vissza első körben a hetes szintig. Hetes szint még nem sérülhetett, miután ez az első hetes gyertya, ami egyáltalán megfordíthatja a trendet. "Forintshort" nem 430-nál nyílik, és nem is a "képzeletbeli" legalacsonyabb pontnál, és ha mégis téves a pozíciónyitás, akkor elteszem a veszteséget "szegény forintshortosként".
Én voltam múlt héten a Tescoban.. ez elején hüledeztem és huba+eztem aztán csak röhögtem, hogy ez már komikus... december óta is olyat drágultak dolgok hogy az félelmetes. Na ezt tekerték most fel még 11 re ... Nem lesz itt gond.. Idei inflációt már betesztelték, (HVG cikk a kormányinfóról) hogy hát igen közgazdászok 1-2-3% al magasabb inflációt várnak... ez nem más , mint hogy decemberben ne legyen akokr arc vesztés. Kíváncsi leszek hogy mennyi lesz a 2023 as egész évre számolt ifláció... élelmiszerek esetén szinte biztos a 20-30-%... éttermek és szolgáltatásoknál detto... energiánál nem biztos, de ilyen magas árakról (piaci) még feljebb? hova??? Hisz így is a világ legdrágábbja.. Szerintem Hősök terén Peti minisztert (ötöd áron ugye te gerinctelen csótány) csak ezért élőben lassan karóba kellene húzni, + teljes MNB vezetés és vagyonelkobzás... Aztán mehetnénk tovább a parlamentbe... Kenyérre nem telik a népnek akkor legalább cirkusz legyen...
Ez a kötelező akció, vicc!!! Ráadásul megint a kicsik járnak rosszul, mert a buta vidéki paraszt (ld Fidesz bázis) még jobban a Tescoba fog járni, mert ott akció van. Lógniuk kellene
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)