Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Van. Józan ész. Eur és dollár el van teljesen rontva. Különösen a dollár. Egy orvos havi 10 milliót keres amcsiban mindenhol 3 szoros fizetések. Magas fizetés egyenlő lufi,pénzrontás. Akkor mirűl beszélünk. A másik a ft ra van kamat
Áruld már el a vágyaidon kívül mégis miért? Funda nincs a fidesz lop amit csak tus amíg lehet. Eu pénz nincs. Gdp növekedés nagyobb kamu mint a Télapó 🎅. 18%tart meg a galamb beszéd. De 330....10 éve volt annak esélye ami mostanában nem jon vissza
https://www.tradingview.com/x/4nSfli1U/ Persze amúgy érthető, korábban és nem kereskedtem le, de M1 szoktam nézni ezeket azt a mozgásokat és hasonlóak szoktak lenni, így merek beleszállni és ha kell rányitok magasabbról folyamatosan... azt az átlagolással szoktam kihozni. persze van hogy mellé
Nem igy kereskedem. Őszinten szólva teljesen indifferens számomra, h a mozgás, ha nem kinált beszállót. Ilyen horderejű ennyire várt eseményeknél mikor "agyatlanul" elmegy az árfolyam egy irányba nem lehet tradelni. Illetve lehet de nekem arra nincs startégiam
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)