Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
386.93 ha töri tartósan akkor megy a forint le ! de le fog szúrni oda vagyis le akar ! ha töri kövi 382 de itt egy ábra https://www.tradingview.com/x/ASl1wIdN/
valahol igazad van ! amúgy megértem ! de a Forint shortos banda nem mi vagyunk!! azok a nagyok külsősök, így nekünk kell olvasni a sorok között és azt felnagyítani annak aki foglalkozik vele !
egy kis segítség mindenkinek akkor Smart money luxalgo nagyon jó és mutatja mi merre és meddig Hufon i snagyon jó és de EUR/USD sklap vagy m15 ön kb ahol van addig megy, érdemes tanulmányozni ! Ha meg kérdés van írjatok! ha elsőre nem látom mert akkora a # szám hogy néha vissza kell menni 6 oldalt XD tobb teg is küldök képet és linket de amit madeinhungi testvér csinál a szélső pontok elemzése és felmérése, trend térkép aztán megnézni egy eliotte hullmot is mit add ki mennyire fekszik rá, ha nem akkor a huf esetében H4 a mérvadó ami irányt mutat és úgy le de írok még signált ami segíthet mindenkinek ! de ne feledjétek a MNB próbál segíteni a forintnak és a bankok voltak akik 430 ig elvitték ! a carry trade stratégia miatt ! mert ők keresnek a legjobban ! Küldök majd linkeket hogy a nagy bankok hová árazzák a forintot és a Madeinhungary stratégiáját megpróbálom vázolni feltárni, Ne vedd rossznak #madeinhungary de egyek vagyunk és egy az érdekünk akkor minek menjünk hátra...
Üdv Egy Kedves Keleti ( Nem minden keleti Terrorista !) XD
ő 372,250en vett eurót és 402,680on adta el, de közben 82 ről és 39xről ismét FO$rintba ült. akárhogy is volt mindenen mindig keresett. De nem segít, nem mondja el a titkát. sőt előre sem mondja el, hogy mit és milyen mértékben vesz fel milyen money és risk manegment mentén lavírozik... lehet bfs technikát alkalmazza
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)