Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az EURUSD, és USDHUF alapján, nem tudom hol fog megállni... Kicsit aggaszt. Igazából levegőt sem volt idő venni, mondjuk 310-re visszaeséskor, mert ez elmaradt. :)
"A gyenge forintot turizmus szempontjából áldásnak nevezte a miniszter. Felidézte, hogy felmérések szerint Thaiföld után ár/érték-arányban Magyarország a legkedveltebb célpontja a nemzetközi turizmusnak. "
EURHUF buy-al az a baj, hogy brutál kamatot számolnak. Nem jó sokáig csücsülni benne.
Most muszáj volt 31-én buy-okat nyitnom, miután az év végi HUF erősödés elmaradt.
Alul a sell pozik, fölül a buy pozik. Voltam már ilyen szituban, de malac is kell hozzá, hogy kilavírozza magát belőle az ember. Az általam "normálisnak" tartott rizikónál valamikor mindenképpen nagyobbat kell bevállalni.
aki végignézi, hogy hogy értéktelenedik el a HUF-ja minden mással szemben, annak a forint erősen ajánlott.
FED kamat-HUF korreláció szinte nulla, EKB még nem lazított monetáris bázisán...MNB pedig igen, amit növekedési hitelprogramnak kereszteltek el BoE lazítását majmolva.
HUF-nak, ahogy a magyar államnak is egyedül a világ nagy jegybankjai a támaszai, egyébként mindkettő menne a kukába...
Azért a 340-350 erős túlzás, ha meg mégsem, akkor miért kellene menekülni? Az majdnem 6% plusz.... 320-330 most év elején, aztán 310, majd ha EKB lazít, kicsit erősödhet, amikor meg FED emel, akkor ugrásszerűen gyengül... Pont az ilyen hullámokban lehet jól keresni!
BUÉK mindenkinek...meg kell fordítani a monitort és akkor egész jól néz ki...viccet félretéve asszem nem nagy okosság az erősödésre spekizni innentől kezdve sajna :(
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)