Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én ezt nem értem. Tegnap Európa legjobb helyreállítási projektjét nyujtottuk be. A forint 413 mégis. Mi történik? :) Vagy ez már a dollárbaloldal? Nincs egy Megafonos itt a fórumon,aki elmagyarázná?
S I K E R !!!! FO$rint, ismét a legsz@rabb!! FO$ 412.740 +4.140
+1.01% román lej 4.9282 +0.0029 +0.06% bolgár leva 1.9559 +0.0008 +0.04% cseh korona 24.3555 +0.0275 +0.11% horvát kuna 7.5490 +0.0043 +0.06% lengyel zlotyi 4.6938 +0.0288 +0.62%
Kerek 1 év alatt ezt a hatalmas sikert elérni!!! 362,520ról indultunk FO$ +13,20% 410,490 bírunk lenni zlotyi +1,68% 368,61 cseh korona -4,24% 347,14 Utánunk a legnagyobb gyengülők a lengyelek voltak! Ha mi matyar betyárkörte tallérunk is csak annyit gyengült volna, mint a zlotyi, most ott látható, hogy mennyi lehetne 1 euró FO$rintban!!! A csehek a legnagyobbat erősödtek 347 is lehetne 1 euró, ha bírtuk volna velük a tempót, vagy ORVbán és tolvaj bandája nem szeretne ennyit lopni!! A többieket nem részletezem, de 368 és 347 között lennénk, ha olyan jól teljesítene ORSZÁGHUNK, MINT A ROMÁNOKÉ, SZERBEKÉ, HORVÁTOKÉ, NA ÉS A BOLGÁROKÉ!!! SÁKREVÁLÁNOJTI TOLVAJ BAGÁZS, HOGY B@SSZÁTOK EGYMÁST HALÁLRA!!! AZ EGÉSZ RONGY SZEMÉT TOLVAJ HOLDUDVAR!! a ROMÁN LEJ, BOLGÁR LEVA, HORVÁT KUNA , SZERB DÍNÁR +0,44% ÉS -0,34% KÖZÖTT VANNAK szinte a mi helyzetünkből elhanyagolható az 1 éves elmozdulása a mi mélyMAGYAR NÉPNEMZETTHY zuhanásunkhoz, mélyrepülésünkhöz képest!! https://imgur.com/a/E9HPNrs
Ha majd 6x annyi penz van forgalomban es Magyarorszag teljesitmenye erdemben nem sokat javult GYuuucsooootany ota, akkor ez a 400-as euro brutalisan eros. Sima aranyparral 1500 Ft kene legyen most egy euro. Na ugy fele annyiba kerulne az elelmiszer, mint az EU-ban.
A napos fordított fej-váll épülget. Ha jól számolom a mai nappal lesz a jobb és a bal is 13 napos. Fej 405-410 vallak 410-415. Hát csak ki rántanám már a másik irányba is 5 forintocskával. Szóval légyen 420. Felszúrunk utána meg menjünk egy kicsit lefele is. Úgy is hatalmas a vigalom a világban. Had keressünk mi is egy kis (extra) pénzecskét.
Valaki, aki ért az animációhoz, igazán csinálhatna egy ilyen kisfilmet, csak el kell dönteni, hogy robotkutya helyett Ursula, vagy Gyuri Bácsi elől menekülnének.
de akkor ebből lesz egészen addig, amíg el nem kezdik koptatni! Fo$rint árfolyamot stabilizálni, meg leváltani a nertársak a malopcsy által frissen nyomtatott hortobágyi csüngőhasú pöngőt, hogy aztán vehessenek spanyol, olasz, horvát, dubai,.. ingatlanokat belőle! Mert így lehet stabilizálni a gazdaságot!
Deviza tartalékról van valami híretek, vagy hogy hol lehetne utána nézni ? Ha jól értem M1 - M2 jelenti azt hogy mennyi pénzt nyomtatnak ? (Bocs az amatőr kérdésért)
de hát akkor nem volt jó hír a tegnapi? Nem az jött, amit amúgy is vártak? Kiürült a tár a 18%-os szuper fegyverében az mnb-nek? Vagy már megszokta a piac és sz@rik nagy ívben rá magasról? És a piacot az sem érdekli, hogy az ekb mögöttünk áll? Nem drága már shortolni? Akkor a 410 már nem sok az mnb-nek? Lehet előkapni a következő szuper fegyvert, hogy ne hozzon a mikulás vagy a jézuska új high-t?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)