Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az a baj hogy valószínűleg nem olyan eredménye lesz mint amiben reménykedünk. Orbán rendszer majd a keleti hiteleknek köszönhetően megy tovább előre a Lenini úton. A hitelminősítők január -február körül majd elrendezik az Ország és a forint sorsát. Imádkozhatunk hogy ne vágjanak bennünket befektetésre nem ajánlott kategóriába.
Naponta jönnek a csodálatos hírek. 4-5 hónap nem volt elég hogy megszavazzák a Svéd, Finn NATO csatlakozást. Járulék csökkentésben elmentek a falig, de azért majd biztos elvárják hogy a csőd szélén táncoló kis cégek 15-20% közötti minimálbér és bérminimum emelést hajtsanak végre. Navracsicska bejelenti hogy majd talán jövőre lesznek pénzek. Hova tűnt az eddigi magabiztossága meg a 99% körüli jóslatai? 400 millió dollárnyi devizakötvény kibocsátás. Csodálkozik valaki hogy ennek a mocskos tolvaj miniszterelnöknek egy büdös garast sem akar adni az EU? Inflációban hamarosan az EU országok a hátunkat fogják nézni, forintunk egy sapka sz*r. Amúgy pedig a propaganda szerint itthon minden a legnagyobb rendben van.
Akárhogy is optimalizálsz, a geci áfát befizeted nekik. Akik azt is menedzselik, azok jellemzően fideszesek vagy fideszes kifizetőhelyek, emiatt csalhatják el.
Igazad van. En is duhos vagyok ezekre a patkanyokra. Az ember dolgozik, probal megtakaritani, ezek a mocskos rablok meg elveszik. Remelem rajuk omlik a rendszeruk es a sok ingyenelo megy az utcara
FO$rint, ismét magasan a legsz@rabb !! FO$ 409.360 +3.340 +0.82% pln 4.6781 -0.0024 -0.05% hrk 7.5494 +0.0061 +0.08% czk 24.3570 +0.0540 +0.22% bgn 1.9558 +0.0008 +0.04% ron 4.9175 -0.0006 -0.01% CSAK 1 LEGÉNY NINCS MÁR MEGINT TALPON A VIDÉKEN!! https://imgur.com/a/tHaAnCG
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)