Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azért az nem így van, pl az én fiam versenyző, kajakozik, a győri egyesületben ahol fizetni kell a szülőknek ezért, sok ezer ft havonta (feleségem fizeti, nem tudom mennyi a tagdíj, de nem is fontos, mert nsgyon élvezi). A lényeg hogy az egyesület idén a sokásos támogatás töredékét kapta a várostól, alig bírtak szponzorokat találni, hogy csődbe ne menjenek, lehet nem is találtak eleget, de a tavalyi olimpiai arany ezüst helyezések! amiket itteni sportolok szereztek, csak addig voltak fontosak a bulvár polgármesternek mig lefotozkodott velük, utánna meg kb. ötödére csökkentette a támogatást. A gyerekek lyukas kajakokkal edzenek, több 100 gyerek jár oda. Edzők sem a pénz z miatt csinálják az tisztán látszik. Nem hiszem hogy anyagilag megéri ezt csinálniuk, de igy is nagyon motiváltak, és profik, ez az életük. Hiába, ez nem foci. De nem is nagy baj ez, mert addig sincs ugy elcseszve az egész, a pénz miatt.
…es kozben olyan nagy futballnagyhatalmak, mint peldaul Kanada vagy Costa Rica, a vilagbajnoksagon kergetik a pettyest, minden egyes TAO forint jo helyre ment, nem kell ez a dollarbaloldali hangulatkeltes!
Igen jól látod. Kb. 540 ezer igazolt sportoló van ma Magyarországon a gyerekektől kezdve a profi sportolókig bezárólag, plusz egyesületi vezetők, alkalmazottak, beszállítók stb. Ki lehet számolni, hogy ez a rendszer mennyi embernek szimpatikus és mennyi ember él a sportból. Nagyon sok (kb., 1,7 millió ember családtagokkal), és ők nagyon jól is tudják ha a rendszer bukik, akkor vége a kánaánnak.
Dehát vészhelyzet van! A kormány, csak felelőssen cselekszik, hogyha minden hatalmat jó szorossan megragad, nehogy a sorosista óvodszökevény migránsok megkaparintsák! Szóval a kórházak pusztulnak lefele elég szép tempóban, a benzin kutakon helyenként nincs üzemanyag, de már van szó a januári nyögdíj emelésről, a családi pótlékosok megintcsak kapnak 200e Ft. (aki nem ellett idén az csináljon úgy mint a föld nélküli paraszt... vessen magára...). remélem akkorát ugrik ma a Fo$ring, hogy a Marsról is látaszani fog...
Nekem úgy néz ki az EU tanult a fidesz-néppárt ügyből. Szerintem arra játszanak, hogy ha Viktor nem kap pénzt kénytelen lesz kilépni és az EU megszabadul egy a küllők közé szorult vascsőtől. Nem kell kirúgni Magyarországot elmegy magától. Persze ez az átlag embernek nagyon rossz lesz.
Most olvastam 420 milliárd ment el sportra. Szerintem több de milyen sportra ? A szabadidő vagy egy általános sportra szinte mindenhol piaci szerű tagdíjakat szednek. Valószínüleg ez egy kifizetőhely amolyan pénzmosóda
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)