Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen, én is kezdek ezekbe a véleményekbe bele futni mostanában. Reggeltől estig mélytorkost szív a fidióta de tetszik neki :) - Anno a németek is akkor döbbentek rá hogy baj van Hitlerrel amikor már semmi nem maradt...
Ismerem ezt a típust. Nem csak a nyugdíjasok között van ilyen. Van ilyen munkavállaló és "vállalkozó", "gazdálkodó" is. Átszellemült mosollyal az arcukon tudják védeni a morét és általában még azt is hozzá szokták tenni, hogy addig örüljünk amíg ő van, mert ha más kormányozna már Magyarország sem lenne. Csodákra képes az agymosás! Szerintem 1-2 millió közöttire tehető ezeknek a zombiknak a száma,akik egy esetleges kormány vagy "rendszer"váltás esetén is meghatározzák majd az ország sorsát.
Nyugdijas ismerősöm mondta 1hete, tanult ember amugy: igaz hogy emelkednek az árak, a háború miatt, de viktorunk mindent elkövet értünk, látod... csak ad mindig egy kis nyugdijemelést, többet nem is tudna adni. Amit tud.. mugteszi értünk. Szoval a helyzet egyre rosszabb,egyre többen hiszik el az igét....
"Minimálbér 2023: közel 30 százalékos emelést javasol a legnagyobb szakszervezet" Javasolhatnának sok értelmes dolgot is, dehát a szakszervezetben is csak politikusok meg idióták vannak. Pl. szervezhetnének munkásmozgalmi ellenállást a kormány megbuktatására,aki miatt magas az infláció és támogathatnák egy szakértő kormány létrejöttét,aki szakértő módon próbálna tenni az infláció ellen. A saját, meg a magyar gazdaság sírját ássa ez a sok balf@sz,ingyenélő.
Én arra leszek kíváncsi, meddig lehet propagandával etetni a népet... Tartok tőle hogy sokáig, lásd még mindig nagy fölénnyel nyerik ezek a tetvek az időköziket..pedig már sokminden kibukott.
Amúgy ebben a 43%-ban az a legdurvább hogy a mögöttünk álló Litvániát több mint 10%-al előzzük! Kormányunk dicső tagjai nem véletlen rettegnek a 2023-as évtől. Pedig saját bevallásuk szerint az elmúlt 12 évben soha semmiben nem hibáztak, így nem is értem mitől tartanak.
Ha így lesz, akkor az komoly bérfeszültségeket fog okozni feljebb is, mert 25%-ot nem fognak tudni mindenhol kigazdálkodni. Vagy ha mégis, akkor az azt jelenti, hogy még tovább fog emelkedni az infláció, tehát 25% sem lesz elég. Meg kéne érteni odafent, hogy az ilyen helyzet egyedüli megoldása, hogy a döntő többségnek rosszabbul kell élnie.
Amennyiben januártól 25%-al emelik a minimálbért, lesz itt olyan csődhullám a kis cégek között hogy "öröm " lesz nézni. Ezek tönkretesznek mindent és mindenkit aztán majd apróért felvásárolgatják a számukra értékesebbeket. Agyrém ami itt zajlik.
Sikerült, megcsinálták, élelmiszer és alkohol áremelkedésben, EU a hátunkat nézi! Azonnali, rendkívüli béremelést nekik! Fideszesek, legyetek nagyon büszkék a gazdáitokra.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)