Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Lehet megint ellentet lesz mo-rol az eu parl es a bizottsag kozott. Pedig ursulanak nemigen kell mar orbantol tartania. Mar csak kb szerbia lenne aki mellettunk szavazna.m ha eu tag lenne. A v4ek mar nem, es az olaszok is lassan inkabb letagadjak.
Amúgy a világ nyugati felén maradt még valaki aki szóba áll Orbánnal? Már a V4-ek sem kérnek belőle, ciki lett a jelenléte. Maradtak a balkáni és kipcsak barátai, közéjük való. Amíg hatalmon van nyugatról semmi jóra nem számíthatunk.
ilyen globális konjuktúra és eu-s pénz mellett nem volt nehéz szórni a pénzt az elmúlt 10 évben. Ha most elfordul mindenki tőlünk és megvonják a zsét akkor kiderül milyen kapitány is Vitya. Szép szeles időben bárki eltudja kormányozni a hajót, de viharban kiderül ki a jó kapitány....
Első körben menne Eltolcsy és az MNB-s brigád, majd V.Jucus, és kb az összes miniszter. Vsz aki most a parlamentben dolgozik mennie kell, még a takinéninek is, és gazdasági szakembereket odaültettni első körben... ez csak álom marad amíg a nyuggerek megszavazzák 4 évente ezt a csapatot....
Ingyen ebed nincs, volt ingyenpenz, most jon a cigizes. Csak ki fogja az emberekhez elljuttatni ezeket a csodalatos valtozasokat, a magyar gazdasagi csoda utan?
Na ezt én is teljes mellszélességgel támogatnám.. De hogy magam idézzem: Tudom hogy ez csak ez álom. Előbb kezdenek még vadabban csapkodni és tönkre tenni embereket, mint hogy bukjanak... Kicsinyes, irigy, kapzsi és gátlástalan mocskok ezek, csak hogy a legjobb tulajdonságaikat említsem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)