Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nagyon helyes, hogy az oroszok megfingatják ezt a köpönyegforgatót...
Törölt felhasználó2022. 11. 09. 15:05
Szerintem olajért és/vagy gázért megy hantás viki üzbégbe. Állítólag emelkedni fog még a határidős szerződések miatt az energia idehaza. Egy ismerősöm ügyvéd ismerőse:) látta a szerződéseket. Konkrétumot nem mondhatott, de azt állítja drágább lesz az energia idehaza az idő előre haladtával. Ez megerősíti a gyanúmat, hogy nagyon szar üzletet köthetett a kurmány az oroszokkal gázra olajra.
nezd meg a korrupcioba belebukott osztrak kancellart. csavokamnak tenisz oktatoi papirja van, semmi egyeb, ezzel lett kancellar :D
a korrupcio, lehallgatasok, megfigyelesek kivalo ajanlolevel a nagy megfigyelo cegekhez, hadiipari beszallitokhoz. nezd meg most hol dolgozik sebastian kurz
8 évig szolgálta a rendszert. Remélem most nem lesz belőle szent. Annyi történt, hogy valami olyat akartak vele csináltatni, amihez már nem volt bőr a pofáján. Majd jön egy ostobább káder, aki készséggel kiáll a plénum elé és bejelenti az intézkedést...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)