Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Még abban sem vagyok biztos hogy erről van szó. Kinézem hogy ekkora veréb az egész banda, és meg lettek vezetve, hogy nem lesz gáz/5x ennyibe fog kerülni stb.
Amúgy, hogy megnyugtassalak, ha én lennék a bíró, akkor ezek ellen nem követelnék megdönthetetlen bizonyítékokat. Menne a levesbe mind. Sajnos nem így lesz. Már annak is örülhetünk,ha orbánt majd kibasszák a szemétdombra.
Erről beszéltem. *mindenki nagyon mnrglepődik: Ha a hitelkeretet és a megvásárolt mennyiséget megnézzük, akkor abból az adódik, hogy egy MWh energia értékű gázt 257,50 euróért sikerült megvenni. Ez már csak azért is érdekes, mert júniusban az irányadó tőzsdei ár (TTF) 100 euró alatt volt, és júliusban is „csak” 100-200 euró között mozgott. (Szijjártó Péter július 21-én számolt be a 700 millió köbméteres vásárlásról - szerk.)
az biztos nem, esetleg egy újabb kistopolódás. Mondjuk akkor lehet, hogy kontraindikátorként lesz majd hasznom. Az is valami, akkor majd én is úgy csinálom, hogy pont az ellenkezőjét teszem, mint amit ésszerűnek tartok. Na jó, azért idén nagyon szépen kerestem fx-en, és voltak ennél sokkal durvább pillanatok, nagy bukókkal, de az összkép ezekkel is nagyon szép.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)