Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Máténak igaza van, te pedig személyeskedsz, amivel valószínűleg kompenzálsz. Továbbra is csak olvasok, nem írok, azt meghagyom nektek, kik lámpás vagytok az éjszakában.
Kínai piacon csak öccá forint, MNB is azt használja. :)
Törölt felhasználó2022. 10. 26. 13:50
Holnaptól jön a beomlás. Kiderül, hogy az ekb nem tud szigorítani. Jövő héten a fed bejelenti, hogy nincs még itt az ideje a lazitásnak. - De ha mindenki tudta, hogy gyengülni fog a dollár, mert az infláció jön le ott, akkor miért is kellett 434-re tenni az eurhuf-ot? Érti ezt valaki? Akik beragadtak a forró pénzekkel, azok sokat buktak. Nem világos, hogy mi zajlik. Augusztus óta ismert volt, hogy csökken a CPI és a fed le fog állni az év végén. Most esett le a 20 fillér? Előbb lenyomták 3500-ra az sp500-at, most 3800 felett vannak. A fed továbbra is emeli a kamatokat. Akkor miért most omlik be a dollár???
Aszem pont most drágult de úgy 2 -2,2 eur körül van a tojás 10 db-ja. Kenyérben nagy a szórás fejből nem tudom, mert nem veszek kilósat de net alapján 2,5 körül. FYI itt több a kisebb kiszerelés és a magvan, mogyorós,hagymás spéci kenyér mint a kilós.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)