Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
koronavírus kitört és jött is a cikk: https://www.borsonline.hu/aktualis/2020/04/soros-gyorgy-es-csapata-elszantan-tamadja-a-forintot majd októberben egy másik hír: "Első
ránézésre azt gondolhatnánk, hogy megtalálták a bölcsek kövét a
Szabadság téren, azonban tüzetesebben megvizsgálva szinte kizárólag a
rekord gyenge forinton kaszált hatalmasat a jegybank, ami a profitot
megdobta. " https://www.portfolio.hu/gazdasag/20201006/kiderult-ki-a-rekordgyenge-forint-egyik-nagy-nyertese-most-meg-zsonglorkodnie-sem-kellett-az-mnb-nek-451570 *-* SEGÍTSETEK LÉGYSZI NEM ÉRTEM!?!? 1) TEHÁT HA SOROS TÁMADTA A FO$RINTOT, AKKOR, HOGY LEHET, HOGY AZ MNB KERESETT RAJTA ??? 2)
HA AZ MNB B@SZTA EL A FO$RINT ÁRFOLYAMÁT ÉS EZZEL ÉRTÉKÉT, AKKOR MIÉRT
BÜSZKÉLKEDIK VELE??? HISZ NEKI AZ LENNE A CÉLJA HOGY MEGVÉDJE!!! 3)
Én úgy tudom, ha az MNB-nél keletkezik a FO$rint gyengülésből egy x
nyereség akkor az államháztartásban egy ugyanakkora -x veszteség
keletkezik!!! Tehát nincsen nyereség!!!! CSAK ÁTPOZÍCIÓNÁLÓDOTT A KÖZPÉNZ!! Akkor ezzel csak a birkákat
szeretnék megetetni és propagandát csinálni, vagy a közpénz mnb-n
keresztül az alapítványokba való kilopása volt a cél, vagy most mi is??? 4)
Ha soros támadta a FO$rintot és az mnb nyert rajta, akkor soros
vesztett rajta, vagy ő is nyert rajta? Akkor Soros összedolgozik az mnb
vel és feleztek? vagy SOROS=MNB AZ MNB A SOROS ÁLARC MÖGÉ BÚJT SHORTOS!!!! LÁSSUK AKAR-E VÁLTOZTATNI???
Utolsó utáni lépésük lenne az IMF. Ők csak akkor adnak pénzt ha a Matolcsy, Varga páros rögtön megy a kukába. :) Biztos lesz majd kormányinfó, de ezektől már előre félek, hogy vajon mi pattanhatott ki az "okos" fejükből. :)
Már látom a kormány következő kampányszövegét. A Brüsszeli spekulánsok megtámadták a forintot! :) Azért csuklott össze mert az MNB is játszott vele, 430 körül fordultak át. Majd a következő jelentésükben benne lesz hogy mekkorát kaszáltak ezen. :) Külker hiány is adott egy gyomrost, meg egyébként is minden szinten minden "rendben". :)
Megszokja az ember hosszú évek alatt. Engem nem tud már egy lezért bukó sem kihozni a nyugalmamból. Főleg akkor nem, ha az elmúlt időszak szépen termelt. Sőt, néha azt hiszem, jobb is egy kis bukó a jó idők után, mert az embert elkapja a hév, túl magabiztossá válik és így lehet legjobban belefutni egy igazán nagy bukásba.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)