Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Úgy látod van egy aljunk, amiből felfelé megindulhatna? Még lehet, de most még nincs. Ellenben van egy szűk sávú oldalazás, ami ebben a formában az eddigi short irányt támogatja+ napos TF tegnapi lefelé fordító gyertya. Ha szűksávból(uszkve 407-417) impulzív kitörés iránya lesz az irány.
Törölt felhasználó2022. 10. 26. 12:31
Van egy kis megnyugvás, így megkérdezném: merre tovább? 408 az eur, usd.
Eur-t ezek nem vezetik be. A pénz szivattyú alapja az hogy szarabbá tudják tenni a forintot mert van saját jegybank. Ha bevezetik az EUR-t hivatalosan, nem tudnak majd vele játszani. Egyelőre mondjuk részlet kérdés mert semmiféle feltételnek nem felelünk meg. Hogyha az EUR bevezeti önmagát akkor a Forint összecsuklik és onnantól a bankok kérdése lesz. De ha engem megkérdezne a bankom hogy ebben az esetben szeretném e a Ft hitelem EUR ra konvertálni mert neki ez már nagyon nem éri meg és nagyon fáj.... akkor mi lesz ?
Hát igen ez itt a kérdés. A lakosságot most belekényszerítik, vagy próbáljak egy hosszú papírba, de itt szó sincs azokról a feltételekről, hogy évi egyszeri visszaváltás garantáltan. Én nem megyek még hosszúba. Csak hosszút cserélek hosszúra illetve MAP+t, DKJ, pénzpiaci. Ha megkapjuk az ígéretet, az EU pénzekre, lehet egy jó kis rally. Lehet, hogy el is kezdődött, de szerintem még nem, kb 2het múlva. Január elejéig, vegeig kitart aztán jön egy csúnya világ. Vagy nem.
“EURUSD short lassacskán, mit gondoltok?” Most mikor a rövidtávú short határ felett van a PA? Inkább várnék vele kivéve ha van valami jó skalp/daytrade strategiád visszahúzásra.
Azoknak az embereknek az okosságáról, csalhatatlanságáról értekeztek, akik 12 éve megszavazzák orbánt, és közben néha boldogan felvonulnak a birkameneten.:-))))
"Igen, a lakosság most csökkentette kitettségét, de ez több ok együttes hatása is." Például egyik ilyen ok, hogy ilyen válsághelyzetekben csökken az emberek megtakarítása...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)