Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
én félek, hogy kb ez az utolsó kiszálló. Másik topicban azt írják, kb ennyi és innen 430 fele megy, hogy mikor az egy dolog, de az irány már az szerintük.
Jajj dehogy is... aki tud tartalékol, veszi a sapkás benzint, gázoljat aztán leszívja a tankját... ami mindféle veszélyes 100-200 literes tárolóban tárolja valahol a garázsába, műhelyébe. Csak majd később fog tudatosulni neki, hogy tönkre fog nekik menni és mind kuka... aztán szívhatja a fogát... rengetegen csinálják...
Rendelettel szuntettek meg kormanyzati ugyvedi szerzodeseket. Amellett h udvozlom a lepest pont ez azorszagkockazat amiert 18%ert sem jon ide kuldoldi toke
Ezeket úgy írom, hogy nem kereskedek az eurommal, dolcsimmal. Csak biztiben tartom ennyi. Nyilván kereskedni mindig lehet. Lekörrel is, felkörrel is. Mindenki azt csinál amit akar.
" Ha nem is olyan erovel de a fundamendtum hianya es a kormany gyengitese ujra forditja majd a hufot. " Egyetértve a hosszútávot illető megállapítással, mégis azt kell mondjam, hogy sokszor nagy pénzekről mondtam le rövidtávon,mikor hosszútávú prognózisok alapján, rövidtávon hamar vettem fel pozíciót. Ráadásul ha nem megfelelő eszközt használtam ( jelenesetben forex, certi ) hatalmas szopás is lehetett a vége. Én továbbra is azt mondom, jelenleg eurhuf short az irány, ezen változás akkor lesz,ha a jegybank jelez,ha a nemzetközi kamatkörnyezet érdemben változik, ha valamilyen egetrengető politikai bejelentés érkezik, ha a háborúban valamilyen extrém dolog történik.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)