Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Pontosan emiatt mondja az MKB, hogy "nem biztonságos"... tévedés.. csak nem fér hozzá a mocskos kis kezével, + nem tud rá adókat kivetni--> ez már próbálja a kormány megkerülni.
Itt vagyok itt vagyok, mi a baj Gézu? 😅 nem nyomtam propagandát🤷♂️ már elmondtam, hogy én is utálom őket... ez átment? 6 ft ra gondolom most kivertétek páran🤣
úgy látom lassan előhúzhat egy új fegyvert a kalapból az mnb, mert ezek max csak arra jó, hogy mutogassák őket!! haszontalan termékek! semmi hatásuk... annyit érnek, mint kopasz p.nán a paróka... 414,58is megvolt... HUN vagytok trollok?? ma el vagytok tünve?? gugu alulu? mára nincs propaganda?
Régen az Orco részvény volt ilyen. Figyelni kellett a dátumokat. Ha franciáknál rally indult, itthon kb. 1 csúszással kezdődött a buli. Kedvenc papírom volt. :)
Van egy oldal, ahol sok mindent megtalálsz a Revolutról és a Wise-ról. Össze is hasonlítják. Itt a link: Revolut: Minden, amit tudnod kell! (2022-ben) (martincsekzsolt.hu) Ha az ő linkjén keresztül regisztrálsz, adnak valami kedvezményt is, a srácnak meg szintén. De én is tudok neked küldeni linket, és akkor az nekem jó :)
Jelentem a lelkesítésetekre tegnap este én is beléptem a Wise világába. Azért azt választottam, mert nem bízok a Revolut garanciájában. Litván bank alap, ami harmada a magyarnak, ügyfelei meg több millió. Érdekes lenne egy bukta. Wise-nál nem minden ingyenes, de a jutalék nem drámai, 0,5%. Jobb mint a pénzváltó, és van magyar bankszámlaszám, meg ügyfélszolgálat. Vettem is gyorsan 408-ért tesztképpen eurót, de már bánom, hogy csak annyit. Azért még bízom, hogy 400-ig elmegy. Reggel a Jazzyn egész okosakat mondtott valami pénzügyi guru.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)