Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen, a longot hamar zárni kell, én is ezért zártam. Benne lehet még kb két forint, ha a háromszög felső szárát megérintené, de azért a 2 ft-ért nem kockáztatunk.
szép volt, ezek a long impulzusok durvák, aztán két hétig nézhetjük a korrekciót, hozzáteszem az eur shortnál még a tartás is hoz. szóval jó a lassú, 410 körülről, de lehet már most is short. orosz hír lassan beépül.
Tegnap délelőtt 405-406 visszatesztet vártam, le is zártam 405.10-en a longot. 8 forintot másfél nap alatt el kell tenni. Innen lesz érdekes, hogy mi lesz, várakozóra teszem magam.
1, en nagyon nem vagyok frusztralt 2, nem mondtam senkinek, hogy vegyen eur-t vagy ne, csak annyit mondtam hogy kozeptavon nem varom 460-500 ra 3, nincs uveggombom, sajnos nem tudom mi lesz, csak leirtam a velemenyed. Remelem szabad🤷♂️
jaja ja hát ja, ha te mondod, még az is lehet, hogy úgy van... aki ennyit keresett az nem ilyen frusztrált, mint te ;) csak találkoztam már pár ilyennel itt, van minden topikban akiknek feladatuk van megmondani a tutit azután a nép ül a mínuszban hónapokig évekig.... nézz be a dmker be is. Na abba hajszálon múlott, hogy bele nem vettem... De köszönhetően a jó szerencsének, a józan észnek és a megfelelő könyvadatok elemzésének kimaradt :) De sajnos sokaknak nem... Mindenki azt várta, hogy jön lölő és részvény*10 lesz.. nem lett r/2 r/3 lett... Tegnap is elmondtam keresd vissza, ha szeretnéd, nagy elbizonytalanítások után sosem erősödtünk, de azt sem lehet hagyni, h boldog és boldogtalan rohanjon váltani, hisz akkor lenne itt nemulass.. és lesz is
akkor megpróbálom szépen, hátha úgy megérted! Tényleg elcseszték ezzel a szándékos ft gyengítéssel az elmúlt években, de szerény véleményem szerint, most már védik a ft-t és nem akarják tartósan 400 fölött tartani. Az MNB kommunikációja 180 fokos fordulatot vett. Ennyit mondtam, de te nekem estél, hogy milyen hülye vagyok, meg követsz a fórumon :D
te meg arra, amikor leküszködik 1,5 egységet!!! Látod a régiót??? Ott nem rabolják ki a népet!! Az MNB fő feladata az lenne, hogy ilyen ne legyen, de valahogy csak veri malopcsy a kis eszközét, és mindezt a nép fizeti!! https://coub.com/view/13ao4x 265ön vették át a kormányzást, a lengyelek felét sem gyengülték a csehek majd 5%ot erősödtek!!! Ha zuhanunk 5-10-15 egységet 2-3 nap alatt az semmi, ha küszködünk 5 egységet 10 nap alatt, akkor népnemzetthy ünnepet csináltok a világ legnagyobb tűzijátékával...
ohh hidd el, én jól kerestem az elmúlt kb 5-6 évben, vszínű annyit amit Gézuka még nem látott még fényképen sem, de itt tolja a mantrát és követ a fórumon az elmebetegje :D
amúgy meg beteg vagy hogy követsz és azt nézed mit csinálok :D Én vállalom amit tegnap is mondtam, középtávon nem várom hogy 460-500 lenne az eur. Te ezzel szemben még nem mondtál semmit :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)