Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azt se tudjak mi csinaljanak, a marha azt mondja, hogy lassan vege az emelesnek. Ha sokat dumalnak, akkor emelhetnek 200 at . En nem ertem, ezek tenyleg ilyen hulyek?
". A hazai infláció év végéig emelkedő pályán halad, de egyre közelebb vagyunk a tetőzéshez."
Virág et. egy zseni! Kimondta az MNB I. tételét, ami szerint egy monoton növekvő és felülről korlátos függvény esetén egyre kisebb a távolság a felső korláttól.
Rajottek, hogy nem fognak tudni jovore mindent: kamatokat, arsapkakat, stb. Most jon a kapkodas. De nem baj, a concorde megmondta, hogy a forint erosodni fog
minden tiszteletem az elemzőké, de nem értem hogyan erődödhetne a forint, ha évekig kétszer akkora lesz az infláció, mint az euban meg az usában. erős forinttal úgy megdrágulunk akkor, hogy elveszik a maradék versenyelőnyünk is
Meg ugye az a fő gond, hogy a Pareto elv ütközik a NER alapelveivel. Mert ugye a NER-nek is kedves 1%-ot kellene megtalálni, azt pedig csak keresik, keresik, keresik...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)