Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Órás alapon sem kapkodnék még long után, zárásra vagy holnap délelőtt még lefelé fogunk menni (8720-ig még simán felránthatják előtte, feltéve ha a mostani szinten lévő ellenállást 8660 sikerül átvinni)
szerintem ez a nap volt a long beszálló, én ezt érzem, kérdés mennyien mertek venni a pánikban...Dax most tesztelheti vissza a 8900 környékét a napokban...
Figyeljétek meg, az esti Draghira holnap fel rally
kb. 350 részvényt átfutva azt mondanám, hogy 20 papírból 1, vagy inkább 30-ból 1 alkalmas most arra, hogy a mögöttes érték alapján ember hosszútávra megvegye.
Nagyon sok jó céget találtam nagyon drágán, és szintén nagyon sok rossz céget találtam ugyanígy érthetetlenül drágának.
A részvény árfolyama hosszútávon tükrözi a cég teljesítményét, így ezeknek korrekciója várható.
Azért figyellek titeket, hogy lássam, tech oldalról ugyanezt látjátok-e. És igen. Persze ez a jövőt illetően semmi biztosat nem jelent, de azért megnyugtató. :)
Ebből a szakadásból jól kimaradtam. Valaki érti, hogy amikor esik a tőzsde, miért gyengül a dollár? Lehet, hogy interveniálnak, hogy ne legyen még nagyobb a pánik?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?