Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Krida, na haragudj, de ha tényleg 2 hetente tudnál 4x -ezni, akkor nagy szemétség lenne, ha nem mondanád el a technikád mondjuk... nekem. Amúgy nagyon én sem hiszem, vagy iszonyat szerencséd van most a kezdésnél (azt írtad demo -n kigyakoroltad, tehát gondolom most kezded) az viszont veszélyes, mert elbizakodásra ad okot. Az pedig egyenlő lesz a gondatlan pozíció nyitásokkal.
Szóval mi a trükk? :)
hallottál már horgászokat sztorizni hogy ki mekkora halat fogott a múlthéten ? ,
na kb ilyen a számla és strati nélkül beírt soxorozás , természetesen én se kételkedem ahogy a többiek se :) ,
csak annyit kérdeznék hogy a demoszámlán mennyi pozid volt a begyakorlás alatti időben ? kb 30 vagy több ?
én sem vesztek mert demón már nagyon begyakoroltam a nemvesztést... amikor valamiért mégis elfogy a demós tőkém (de nem a vesztés miatt!), olyankor regelek másik demót és az olyan mintha megtízszereztem volna a korábbi tőkémet... ezt a módszert nagyon szeretem mert nagy biztonságot ad, hogy én döntöm el, mikor regelek másik demót. Másoknak is ajánlom ezt, mivel említettem, hogy nagyon begyakoroltam. Most éppen van egy demószámlám, amelyiken már csak 1 EUR maradt. Reményeim szerint még ma tízszerezni fogom! Szorítsatok!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?