Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Tegyuk fel van sok ezer Milliard Ft-om. Ez az ugyfelek penze, amit hosszu tavon kezelek, tehat nem kell holnaputan visszaadnom nekik. (pl nyugdijpenztarak)
Tegyuk fel nyitok (CFD-n) nehany ezer Bux-ot ev elejen.
Elkezdem vasarolni az indexben levo reszvenyeket.
Elkezdem a pozitiv hirverest.
Par honap mulva kezdem leepiteni a cfd poziciokat, shortokat nyitogatni,
majd ezeket kovetve eladogatni a reszvenyeket,
es lehet kezdeni a negativ kampanyt.
... es lehet kezdeni elolrol...
Ez csak kitalacio, mindenfele hasonlosag a valosaggal csak es kizarolag a veletlen muve....
:)
Szerintem ez megy mar evek ota, es valakiket nagyon gazdagga tettunk...
Hello Krida! Csak átfutottam az előzményeket és egy dolog nem érhető számomra.
Sztem hihető lehet, hogy két hét alatt megnégyszereződik a tőke. Jó nagy szerencsével és jelentős tőkeáttétellel. Viszont írtad, hogy SP-vel kereskedsz, és nem vállalsz nagy kockázatot.
SP-ben nem volt mostanában több 100% elmozdulás, ami megfogható lett volna, tehát marad a jelentős tőkeáttét.
Jelentős tőkeáttét = Jelenős kockázat!
Két lehetőség van.
Az első, h kezdőként nem vagy tisztában milyen hatalmas kockázatot vállaltál, ami könnyen nullázást okozhatott volna.
Régen nekem is volt egy olyan időszakom, hogy bármit csináltam nyerő lett, de utólag kiderült csak szerencsém volt és később visszavette a piac.
Szerintem pont ugyan úgy kell kereskedni bármekkora az egyenleg. Mármint ugyan azt a stratégiát, és money management -et tartva. Pont ez biztosíthatja az exponenciális egyenleg növekedést. Így nem osztom azt, hogy kis egyenleggel lehet nagyobb kockázatot vállani, nagyobbal meg nem. Pont fordítva gondolom.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?