Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Erre kíváncsi leszek, túl sokan mondják már, hogy jön a zakó - aztán egy utasszállító lelövés+hidegháborús kilátások se képesek egy vmirevaló, többnapos 4-5% esést kiváltani. kb mintha az SNB mintájára valami nagykutya beállt volna a piacok mögé és minden esést megvenne.
A szintek és a kockázati arányok alapján inkább sp500-ra érdemes most szerintem shortot nyitni,de csak ez alapján nyitottam én is shortot,mert technikai alapon még nem kapot lefele jelet,de felfele max 20-25 pont van már csak benne.
2000-től pedig várható nagyobb korekció.
még kicsit korai,de a fenti rés betöltése utáni oldalazásból szép inverz fej váll lehetne,elméleti célára kb az 50 naposnál,mai állás szerint picivel fölötte lenne
Óvatos vagyok, nagyon. Most akinek van esze, longol, azonban én főleg shortolok, longokkal kiegyensúlyozva. A tőkém így csak enyhe veszteségben van. Persze, én is tévedhetek, de ilyen magasságokban bármikor lezúghatnak.
előtte 870-en zártam egy 750-est,de az alját sosem találtam el,mindig 100 bukóról fordul nyerőbe.Egyszer nagyot fogok szívni ezekkel a longokkal,pedig előtte elkötelezett shortos voltam
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?