Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Így, hogy az EUR begyengült, sztem simán meglehet a 10k. A konfliktus már nem új téma, a nagy beijedés megvolt múlt7en. Olyan szankciókat meg nem fognak bevezetni, ami komolyan ártana a gazdaságnak.
Ez csak egyetlen szűk ösvény az előrehaladáshoz az árfolyamok dzsungelében. Emellett van még egy csomó másik is. A gond az, hogy az ösvények nem transzponálhatók át szabadon és fenntartás nélkül egymásba. Ha ezt meg lehetne tenni, akkor a tőzsde kiszámítható volna előre, ez pedig klasszikus 'contradictio in adjecto'. Ha fibózol, akkor célszerű arra koncentrálnod, és minden más zavaró jelzést elkerülni. Töltsd le valahonnan Carolyn Boroden könyvét a fibó-alapú kereskedésről. Abban gyakorlatilag minden benne van, ami ehhez a témához kellhet.
Hát akkor ok. Így értem. Minden pont a chart -on egy fibo. Ez így nagy segítség a kereskedéshez. Szóval én nem hiszek annyira benne, de nem mondom, hogy nem nézek rá -rá. Engem is behúz a tömeghisztéria :)
Nem megyek innen sehova. Beugrattak már korábban is ilyesmibe, de csúfos viccparádé lett belőle. A nyilvános fórumnak is megvannak a hátrányai, viszont sokkal több az előnye, mint a zárt osztályoknak.
Mondom, hogy hisztéria. Behúzzák a fibot, mikor oda ér senki nem vesz/ad. Ezért áll meg.
Mi újság azon pontokkal a chart -on, ami nem fiibo, és mégis szignifikánsan megáll ott?
Gyuszi?
Ez a fórum motor nagyon sz@r. Benyeli a hsz-t. Ha csinálok egy rendesn működő fórumot magunknak, átköltözünk?
Attól tömeghisztérikus :), hogy mindenki elhiszi, és ezért ott nem adnak/vesznek tovább. Egyébként mi újság a chart azon megálló pontjaival, ami szignifikáns, de nem fibo szint? Az pont nem fibo. Akkor ott miért áll meg?
Gyuszi?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?