Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én tegnap zárás előtt adtam el, vastag pacckot, átszáltam a 24-es villamosra de csak a biztonság kedvéert, de bukóban mint állat, azért írtam az este , hogy jártam az SBO-n
Hát hanem is 490 ről de 517 ről.. ;) 2 short 1 long a mai teljesítmény...Mára ennyi is volt mert innen nemsokára usára figyelés van, majd ha velük lesz irány, esetleg UGZ akkor kalandozunk tovább.. :)
Délután megmondják, hogy mennyi a maradványérték , akkor a jegyzőnek lehet eladni, de csak azon az áron , sajnos,,, én már többször átéltem a folyamatot
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?