Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nasdaq 100: Egy Erste ajánlás szerint, kitört a napos emelkedő csatornából. 17328-as profit realizálást javasol (ha lepattan a sávaljról ~17655) Egyelőre kivárok.
még néztem is, hogy 17476-ig szúrt le, ez a korábbi rés tető. és onnan erővel indult meg....kb. 16640 short nyitó feelingem van, hogy további armageddont vártam. Most jár az 1 órás boliközépnél. 4h-n ez a 17625 az érdekes, 3 utolsó gyertya testének a vége. Kicsit reménykedek,h lesz egy visszanézés 17530 környékére, 4h bolialjra, hogy onnan erőre kapjon, bár elég messze van.
Ahogy elnezem 950 lesz nyitóban.. Marmint a DAX cfd.. Az eredeti célom is ennyi volt amikor megnyitottam 17060 körül...de lehetett volna jobb kiszálló is tegnap,az tény...
Nasiból szálltam ki.. A certik az ersténél vannak a DAX,meg az SP,azokból nem tudtam kiszállni.. Reménykedve varom a 9 órát,hogy nagy felhúzás nem lesz addig..
Kerdes az hogy hanyan tözsdeznek hitelböl. Usa ban az nem ritka hogy kreditkartyarol küldenek mindig egy kis lovet ha megy a szeker, mint az nvdiai ban. Akkor van gond, ha esik a tözsde. Olyan mint a tökeattetel cfd nel, csak ott nem tudsz a tökednel többet bukni, igy meg igen.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?