Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
900nal nem artana ha fordulna Dax amugy bivaly erös, engem meglep HA egyszer 800 ala esik akkor majd megy egy darabig lefele 670ig, ahonnan SAP jelentesre kitört
inkább 100 dodonyi froncsi tutira zsebbe , mint lesegetni órákat ...a terv az lett volna , hogy nyitóba (európa)a tegnapi alul nyitott shortolók kissé becarnak és kilő kissé a 100 órás környékére ...de nem volt kuncsaft elég, így kukázva a pozi, mert innen x aktás nekem jelenleg...:) https://www.youtube.com/watch?v=lC4JCtkATpY
én tegnap ezt csináltam a longokkal, mindig kibasztak velem:D. esett long, stop. esett, long újranyit, stop, ezt pontosan 2x. aztán amikor az armageddont vártam, akkor jött a long. (na onnan van shortom,ez a szar ügy!:D) 2 pont hiján érintette az 1H EMA200-at a nasi 17680 (vs. EMA200: 17682: mondjuk úgy,h elérte)
lehet eléri, de elég nyögve-nyelős, erőlködik, csak nehogy összefossa magát (bár ezt várom), mások meg longot. dax visszatesztelheti a letörést 16900-920, ennyit látok bele, ha fölé kerül, vége a korrekciónak.
Na,jó... Nasi short fél adag újra megnyitva.. 140 ponttal vagyunk feljebb,mint ahol tegnap lezártam..Nem hiszem,hogy 1 napos lenne a probléma... A DAX meg bele van szerelmesedve ebbe a 16950-be...mármint a cfd-s árra értem...Pedig az indulás alapján lehet hogy longos nap lesz..
egy kis cikk-cakk: Nasdaq 4h: https://kephost.net/p/MTEyMjExMw.png Ha 1-2-3-4-5, akkor még az 5-ös hiányzik Bár az is lehet,h a 4-es valójában a 3-as után 2-vel a zöld gyertya teteje, a szár vége pedig, ami a kéken landolt, az meg az 5-ös. próbálok türelmes lenni:)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?