Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
látttam egy certis emberkét a könyvben, bár csak kis tétel, de beállt ~ 16950-re DAX TS, 50 körül teljesült neki, utána volt még 50-54is, itt már nem kezdenék shortolni, 16900, 85 megfogja,, utána meg lehet,h rakéta 17000-ig. kivárok. 17000-ről akarom nyitni ezt a f@st.
nasi +50 pötyi, dax -50 pöty. az egyik bikacsapda, a másik medvecsapda. szerintem bődületes nasi rakéta jön, én meg kőkeményen tartom a shortot, mert ilyen állat vagyok.
mindannyian a short beszállót keressük. 4h visszateszt egyelőre, 16950 nem lennék meglepődve, ha újra boliközépen csattanna arccal. persze én mindig ezt várom, aztán tessék lássék. nasi +180 szopok.
passz ...csak azt tudom , hogy jelenleg nagy vidámság van és latojják a tegnapi adatokat jelenleg...üdvözlet a bikapiacon... egy 17 k -s index ami az ATHról esett 2 % körül, nem hívnám porrá zúzásnak szvsz .... nézz meg egy napos grafikont és láthatód , hogy nem történt semmi valójában csak az örült emelkedés során elszoktunk a 2-3 %os esésektől...jelenleg naposon oldalazgat http://keptarhely.eu/images/2024/02/14/v01/20240214v01ypsfnk.png
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?