Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha engem kérdeztek, nem várok különösebb nagy összeomlást. adatra estek, nem háborúra, nem világvégére. persze itt vizionálom az armageddont...egy kis tisztítótűz, aztán 18k újra. 4h sma200-ak 17100-150 körül vannak, ahonnan korábban is indult, és oda tenném a "zónát", Esetleg, amíg esik.
én elteszem magam honlapra, bontunk egy Törleyt. ez a mai napos gyertya egy brutál inverz kalapács, ha így marad. engem az sem érdekel,ha zöldül. holnap (szvsz) folyt köv. nvidia meta nem esik, így is gatyásodnak, majd megunják. nvidia meta (többit nem néztem) betöltötte a mai rését! így nincs probléma a további eséssel.
mindig azt írjátok,h a stoppok repítik a long trendet, érdekes módon esésben a támaszzónáknál nincsenek ott a stoppok. bár persze mit várok 500 pont esés után..ez sem kevés.
sajnos kibasztam a short stoppomat, és nem volt időm visszanyitni, csak későn -40 pont bukta. az a gond,h ilyen erős esés után akár fordulhat is, bár a fene se tudja, mind1. újra short, stoppal ++.
Most tökig állok longban. Gyanítom nem fogvisszamászni. Sajnálom a ma reggel döntésemet, hogy feladtam a short pozijaimat. Egy vagon pénzt kerestem volna az van.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?