Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
a mai nap kb. 17900-tól számolódik, 500-ig esett durván, aminek a fele 700, "korrekció". a csökkenő m15- boliközépen ballag, próbálja átütni, felül kerekedni.
zártam 1-2 apróbb nasi longot. m5-m15ön elgyengülni látom, ami lehet,h hibás következtetés. de 17500-ről 17700 már így is "csoda". 17670-ről nyitottam, egyelőre nincs stop, nem érkezik a piros gyertya.
nasi 1h ema200-ra van rátapadva alulról! kőkeményen ott tartja magát. 1h SMA200 felett van. ha átüti ema200-at, "bátor tipp",h a boliközép benne van, 17794
ezt tőlem kérdezed gondolom ...lila 200 EMA , fehér 200 MA ,van még 100, 50 , 20 az a boli közép , de azokra az instrumentumokra amikkel kereskedem 3 profil van eszkábálva
https://extraetf.com/de/etf-profile/IE000I8KRLL9 Ilyesmi ETF je van. Ha jön a fizetes akkor atutal a netbrokerbe 300 eurot es be van allitva a sparplan, hogy mit vegyen a honap 5. napjan. Aztan ennyi
Igen,én is latom m15-ön szépen alakul a tartály alakzat,én azt hittem,csak egy visszateszt lesz. Mondjuk a boli közép talán megfogja,és innen gordul megint lefelé.. Az SP meg a Dax ugyanitt csak a tartály alján rostokolnak,ezért kérdeztem...remélem a nasi tartályból is nemsokara kiömlik a sz@r. Már elnézést..😉
Nem tudom,h az ismerősöd, munkatársad hogy csinálja,h csak havonta vesz X értéken, aztán zsákol. Long trendben vesz, az ok. De ha szakadás jön, megnézheti magát.
az alakzatoknak van egy megvalósulási statisztikája ami messze nem 100% hanem 50-70 % között van kb. ....a világ a nasi100 sz@rokra rá van kattanva extrém módon ....egyébként nem zárnám ki a söpöt sem még ...a "szigetes résszel " erőlködik
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?