Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
persze ugye 1 gyertya egy hónap amit kicsibe lefele a napost bámulva érdenes majdan nézni...komolyabb korrekció a 200 napos MA vagy a másik iskola szerint ATH-20% alatt kezdődhet ...addíg long trend van naposon
a extrém nagy emelkedések utáni komoly korrekciók az 50 havi MA (piros szalagocska) környékéig (sávban gondolkodunk ) sacc szoktak visszaballagni ...nézd vissza havin http://keptarhely.eu/view.php?file=20240212v02ymlh0.png
Kihasználtam a nasi adta rést, 17962, hogy a DAX is ugrani fog egy pöppet. eladtam a reggelit minimális bukóval, és megnyitottam újra a shortot",jóval" fentebb : 16984.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?