Én ebben biztos vagyok, hogy AW kontroll alatt adják a papírokat. Az elmúlt 4 évben mindig kiderült, hogy az az árfolyam ami éppen adódott az pont jó volt az AW-nak. 2030-ig nem csak osztalék nem lesz, de az árfolyamot is kontrollálni fogják, ami undorító!
Maximálisan egyetértek, hozzátéve, hogy úgy nem fizetnek osztalékot, hogy a management egymásnak osztogatja a bónuszt és a részvényeket. Ünneplik a saját sikereiket a befektetőket meg telibe tojják. Gusztustalan magyar mutyi.
Már idén elérik, amit 2 évvel ezelőtt 2025-re terveztek. Legalábbis árbevételben. Osztalékot pedig addig ne fizessen, amíg a tőkeköltségnél magasabb hozamot adó lehetőségekbe tud befektetni, illetve amíg az árfolyam a fair value alatt van. Sorrend: 1 növekedés 2 ha nincs jó növekedési lehetőség, akkor fair value alatt srv 3 fair value felett osztalék
Ezzel a papírral az a legnagyobb probléma,hogy nem akarnak osztalékot fizetni! Az emberek pedig úgy nem szívesen vesznek részvényt,hogy ki tudja meddig nem látnak belőle pénzt. Arra nem lehet számítani,hogy jelentősen emelkedjen az árfolyam. Ilyen kicsi forgalom mellett ez lehetetlen! Én 2021 elején vettem,úgy hogy tudtam 2025-ig nem látok belőle pénzt! Hosszabb távú befektetésnek szántam.2026-ban szerettem volna kiszállni belőle 2,5 szeres haszonnal. Mára ez teljesen bizonytalanná vált,mert már 2030-ra szeretnék elérni azokat a célokat,amiket eddig 2025-ig akartak! Az nagyon messze van,addig még csődbe is mehet! Aztán itt ez a hatalmas infláció!! Ma már ott tartunk,hogy 4 év alatt meg kell duplázódnia az árfolyamnak,hogy ugyanannyit érjen,mint amikor vettem. A mai világban nem lehet hosszú távú befektetésben gondolkodni. Az állam tudatosan törekszik rá,hogy elinflálja a pénzt.
Ez is olyan,mint az opus. Azt is felturbózták 430 fölé,másnap leesett 300-ra,azóta ezeken a szinteken ugrál. mennyire örülhetnek,akik 360- felett vették?? Most ez is feljött 115 köré 96-ról és itt fog dagonyázni hónapokig. Ráadásul a jövő év első negyede nem valószínű,hogy eléri az ideit.Merre tovább??
EzIS OLYAN,MINT A 30 EZRES 117-EN MINDÍG OTT VAN,CSAK AMIKOR VENNI LEHET 117-EN AKKOR ELTÜNIK. MAJD A 170-ES VISSZAJÖN 114-EN AZTÁN ONNAN IIS ELTÜNIK MIELÖTT VENNI KÉNE!!! HUMBUG AZ EGÉSZ.
AutoWallis Nyrt+topic