-AutoWallis.-Visszatesztelést láthattunk a napokban, amely lehozta a 162,5-ös fontos támasz szintre. Ennek a szintnek mindenképp meg kell tartania, hogy később még lehessen vételt keresni benne. Lejjebb a 150 lehet támasz, de ha ide lesne, akkor egy sávmozgás lehet a legvalószínűbb forgatókönyv.Ellenállások: 175; 187,5; 200. Támaszok: 150; 137,5.
Szi a otp.-és vagyok nem lehet másolni.De holnap vagy holnap után eljön a fiam megpróbálunk valamit kiagyalni.A képmetszőt sem engedi a SINGLE!De ha itt fórumon is tud valami okosat meghallgatom.Hamarosan 185 felett Tisztelettel.
-AutoWallis.-A csökkenő trendből már múlt héten kiment felfele. Elérte a 175-ös szintet, ami minimum elvárás volt. Kicsit túlvett lett, így a további emelkedéshez oldalaznia, felhalmozási szakaszba kellene kerülnie. A 163 már támasz, ezen szint alá nem szabadna esnie. A következő ellenállás a 187 környékén található.Ellenállások: 175; 187,5; 200. Támaszok: 150; 137,5.
Az AutoWallis Nyrt. árfolyama emelkedő trendet mutat, 174 forint környékén mozog, ami jelentős növekedés a február eleji 163–165 forintos szintekhez képest. Az elmúlt egy hétben a papír 7%-kal nőtt.
Újabb európai nyugdíjalapok büntetik az amerikai befektetéseketPortfolio2026. február 04. 17:36Az osztrák nyugdíjalapok egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek az európai, a feltörekvő piaci és a kis kapitalizációjú részvényekre, hogy mérsékeljék amerikai kitettségüket. Az amerikai részvényindexek ugyanis rendkívül koncentráltak mind ágazati, mind vállalati szinten, és bár ez a dinamika ugyan az elmúlt években jelentős felülteljesítést hozott, a trend fenntarthatósága egyre inkább kérdéses - mutat rá az Investment & Pensions Europe. Dánia kormánya mindeközben arra ösztönzi a dán nyugdíjágazatot, hogy a Grönlandot illető agresszív amerikai politikára reagálva, illetve gazdaságélénkítési célzattal cseréljék le az amerikai eszközeiket belföldi befektetésekre.
legyünk óvatosak, amikor ezt a papírt felrántották, mindig jött utána a nyökögős csorgás. olyan emelkedést lenne jó látni, mint a telekomban. tartós folyamatos.
Anno 150ig vartam, jo vetel volt bar mas jobban alakult ha az ido tenyezovel is szamolunk. En most ebbol 200 ft folotti arfolyamot latok, rovid idon belul.
Nem hiszem, hogy ezt venné külföldi, ahhoz nem elég likvid. Túl kicsi szerintem. Viszont én várom még a jelentés után 200 fölé...aztán egy kis lecsorgás, aztán megint fel :)
Egy jó sztori a magyar tőzsdén!Izgalmas szintre került az egyik magyar midcap részvény árfolyama, a korábbi kitörési kísérlet után most megint jöhet egy kör felfelé. Ráadásul nem csak technikai szempontból izgalmas a papír, hiszen az árazási mutatók alapján is relatíve alulértékeltnek tűnik a részvény.A fundamentális sztori is erős, nagy növekedés van a cégben, és az elemzők is optimisták a kilátásokkal kapcsolatban. Ráadásul, ha a cég előrejelzése bejön, akkor az elemzői modelleket is alaposan át kell majd írni, ami további felfelé mutató potenciált jelenthet.
Egyszer,a 90-es évek elején már láttam ilyet!! Mindent vettek heteken keresztül,főleg külföldiek,akár ért valamit a papír ,akár nem. Most is vesznek mindent ,napok óta hatalmas emelkedések a nagyoknál és húzzák magukkal a kicsiket is.Akkor nagyon komoly pénzeket lehetett keresni,talán most is így lesz!!Azért vigyázat,mert aki a trend végén vesz,az beragad,vagy bukik!! Sok sikert mindenkinek!
AutoWallis Nyrt+topic