A cikkíró benézte. :D Szerintem nem befektetési alap volt, 102 forinton hirtelen megjelent nagy mennyiségű eladás és vétel. Simán lehet hogy egy magánbefektető csak átrakta TBSZ-re a meglévő papírjait.
Teljesen igazad van! Pont ezért is szoktam kiszaladni olaszokhoz egy kicsit töltődni :) Mivel ott nincs beléjük nevelve ez a fityeszes gyűlölet és az állandó szabadságharc a világgal.....Vezírünk itt már mindent elintézett és folyamatosan mossa a hívők agyát, a közmédián keresztül a mi pénzünkből :(
Ezért is szálltam innen ki régebben, mivel amilyen patkány ez a cég kb. annyira tartom patkánynak az itt található sunyi kis görényeket.... Tisztelet természetesen a kivételeknek! Csak a mínusz semmi vélemény... remélem kielégültek a perverz beteges hajlamok ismét! A helyedben be is zárnám ezt a topikot...az embernek csak elmegy a kedve....
Sosem értettem ezeket a mínuszokat. Nem tettem állítást, nem mondtam, hogy le vagy fel, egy egyszerű tényt közöltem, ami a tegnapi és mai forgalmat tartalmazza :)
Nem lenne rossz, ha egy 25-30%-ot menne márciusig és akkor a BUX átsúlyozás adna neki akkor még egy lendületet úgy szerintem el tudna menni egy 150-160-as szintig még az érdemi kamatcsökkentések előtt.
Semmit nem érzek, illetve most a hagyma szag kicsit megcsapta az orromat, de ez azt jelenti, hogy mindjárt kész a pörkölt. Kockázat nélkül nincsen haszon, kivétel talán most az állampapír piac. Tegnap jött meg a banktól a tavalyi kereskedésről az igazolás, nem is emlékeztem rá, hogy 125 ön realizáltam a papírból. Aztán utána beragadt néhány ezer, de majd lesz valami. Jót tenne a papírnak, ha a cég elkezdene osztalékot fizetni.
Szándékosan lent van tartva az árfolyam! Tegnap 102-őn zárt,akik ma 100-on eladják a25-400 darabokat azok hol voltak tegnap,vagy az elmúlt héten?Itt olyan személy,vagy személyek adnak ilyen aprópénzes tételt el akik aztán olcsóbban akarnak többet venni.Hetek óta ez megy!Megérne egy vizsgálatot!Persze van kivétel is,aki bepánikol és elad nagyobb tétel,mert azt látja,hogy esik az árfolyam!
Ez semmiben nem akadályoz meg intézményi befektetőket, hogy alulértékeltség miatt pármilliárdért vegyenek részvényt. A társaság jól mkűködik, és megfelelően kommunikál. Ennél többet nem tud tenni.
Meg a vezetosege nezd meg mennyiert vettek nemreg vissza pl az inicial tulajdonosatol a reszvenyeket 91ft.Szepen itt tartjak es mivel illikvid akiket kifizettek eladni sem tudjak max otc
Ez is szégyené lett téve, akik anno vették 200 felett de akár akik 120-130 közt mit érezhetnek? Közben minden az egekben infláció stb és ebből még egy gyufaszálra sem telhet nekik.
Szerintem az is pozitív, hogy a Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Kockázati Tőkealap is látott a cégben fantáziát, hogy befektessen. A növekedés üteme egyértelműen pozitív, előbb-utóbb az árfolyamban is meg fog jelenni szerintem.
Adtam egy + :-) en meg varom a klonok harcat nem jo latni,hogy pozitiv az egyenleg :-) erkezhetne mar a 17 minusz.Energiaval tolti fel az embert a megkeseredett negativ magyar mentalitas:-) tisztelet az ertelmes hozzaszoloknak.
Regebben megemlitettem,hogy az arbevetel magasabb lesz mint a porsche hungarianak.Hamarabb bekovetkezik mint gondoltuk.Mar csak a reszvenyarfolyamnak kellene lekovetnie a novekedest.Persze ameddig 97ft korul vasarolgatnak. vissza reszvenyeket addig nincs mirol beszelni. Hol van mar Szekely G 167ft vetele vagy az utolso 113ft itt Ormosy G is vett.Amennyiben a reszvenyt nezzuk a teljesitmenyt nem lehet ertekelni sot az evek alatt boven negativ a trend.
20 eleje korosztálynak jogsija sincs. már nem trendi. Anya, apa fuvarozza őket ha autó nélkül nem megoldható. Egyébként meg a lehorgasztott fejjel simogatják a kis fekete varázsdobozukat... Egyébként az érdekes lesz, hogy a kereskedő nem kap árrést. Akkor a gyárból a kosárba koncepció? Még a mobilnak is van szakboltja, pedig azt könnyebb kiválasztani, mint egy autót. Hol fognak bele ülni, kipróbálni? Az AW- nek csak egy kereskedő cég. Ott van még a szerviz. A flotta és a bérlés... Ez nem csak egy kereskedő cég.
Hello! Aki mindent a neten vesz az miert ne venne autot is. Ne magadra gondolj hanem azokra akik most 20 eleje facebookuk mar nincs mert lejart, miota eszet tudja a telefonon csinal mindent. Autot is ott fog venni. Szerintem
Nem ez a legnagyobb baj, hanem az autógyárak által megszabott profit. Mint a cikkből is kiderül, az ő céluk nem az, hogy hízzon a kereskedő, hanem az, hogy győzzenek az árversenyben. A kereskedő profitjának nagy részét otthagyják a vevőnél.
Hát te tudod, én azért autót nem rendelnék neten...be kell üljek, beszélni valakivel fontos...nem katt beteszem a 25 millás mercit a kosárba aztán veszi is le a kártyáről...baromság...
Ez nem jó hír. https://www.vg.hu/auto/2023/01/eszi-nem-eszi-veget-vetnek-a-vevok-alkudozasanak-a-nemet-autogyartok Egy olyan piacon, ahol az árakat nem a kereskedők szabják meg, csökken a profit, és megszűnik a verseny. Egy olyan piacon, ahol interneten vesznek autót, megintcsak megszűnik a verseny. Semmi nem fogja megkülönböztetni egymástól a kereskedéseket. Nincs értelme terjeszkedni sem, újabb kereskedéseket nyitni. Ott van az internet.
Nyugodtan lehet trollnak is mondani. Más fórumba is beírkált, hogy milyen hülye mindenki, hogy nem állampapírt vett, hogy beragadt, stb.. Ha nem is ezekkel a szavakkal. Az egyből lejött, hogy részvénye nincs. De az állampapíros topikba bezzeg nem írogat. Lehet, hogy az sincs neki.
"Kedves isamu! Egy borzalmasan cinikus lény vagy! Folyamatosan mondod a semmit,Azt hiszed,hogy valaki is értelmes előremutató dologként kezeli a mondókádat?Cinizmus minden mennyiségben!Nagy összegben merném fogadni,hogy egy darab részvény sincs a birtokodban!Utólag mondasz olyan dolgokat,amit mindenki lát.Te ebben éled ki magad,neked ez okoz örömöt.Vannak ilyen figurák,én viszont azt javaslom neked,hogy szerezz egy barátnőt,bár a te mentalitásoddal nehéz lesz.Persze,ha neked az okoz örömöt,hogy végtelen cinizmussal itt firkálsz,akkor írjál sűrűbben.További életedhez sok örömöt kívánok!
Szia. Hát nem tudom...:) Sokan váltanak most szerintem. OTP- MOL is nagyon vonzó szintek közelénben Richtert sem kihagyva. Szerintem hamarosan két számjegyű ismét a papír..:) Sok nyerőt. UI: Az "évtized vége felé" viszont akár hozhat is a konyhára valamit. Már aki vár ilyen kamatoknál és Blue Chip részvényeknél. OTP maga 3500 Ft/részvény eddig nyereség például.
Ehhez kapcsolódóan amúgy már meglévő saját részvénnyel fizettek (nem most hozták létre) és ugye a teljes vételár teljesítmény függő. Ha rosszul teljesít akkor már nem annyira kell érte többet fizetni. Ha pedig jól megy akkor a cégnek még kell is vennie újra saját részvényt, mert nem sok maradt a cégnek. ..... összességében amúgy nem nagy összeg Ami lényegesebb, hogy ugye kijött a Q4-es sales report. Az pedig eléggé biztató. (Én a múlt héten vettem a pakkomhoz.... szóval ennek megfelelően emelkedésre számítok és érdekelt is vagyok benne)
Én nem vagyok megojedve az akvitól. Egy érdekes lehet,a részvényeknek van e opciójuk eladásnál,gondolok itt időre vagy árfyolamra,amivel fizettek a cégekért.
A funda hírek jóságával azért tudnék vitatkozni. A jóautók.hu és az autlicit.hu üzemeltetője vesztséges volt, és az Autowallis tulaja hozta be az Autowallis alá, amiért saját részvénnyel fizetett. Magyarul a testvérünk veszteségét behozta alánk, és mellé még hígultunk is. Így nem 100%-ban az anyának kell megfinanszíroznia a két veszteséges portál. Bár azt nem értem, hogy két internetes oldal üzemeltetése hogyan lehet veszteséges. A vételár ennek megfelelően relatíve sok volt. Mindemellett lehet benne szinergia, meg fel lehet futattni, de elsőre blikkre nem tűnik bombaüzletnek.
Ha csak az akvizíciókat, illetve a részvényárfolyamokat tekinted mértékadónak akkor fennállhat valamilyen párhuzam. Az azonban egy komoly különbség, hogy míg az Opus azt falta fel ami elé került egy ideig (amúgy a 4iG-hez hasonlóan - bár ez utóbbi legalább valamilyen innovációval karöltve csinálta mindezt), addig az AW egy jól lefektetett stratégia mentén akvirált, illetve legalább ilyen fontos különbség figyelhető meg a fundamentumokban is, míg az Opus örül ha nyereséges, addig az AW valszeg 20%-ot meghaladó ROE-t fog tudni felmutatni. Ha nyereség van akkor igaz, hogy még mindig a többségi tulajdonoson, illetve a menedzsmenten áll vagy bukik, hogy hogyan részesednek mindebből a kisrészvényesek....itt viszont ne írjunk le semmit előre.
Ne is mond. Figyelem, hogy Opusosodik- e, az első jelre kiszórom az összeset. Rühellem a folyamatos beolvadásokkal, cégértekelésekkel felpumpált nemzeti megakupacot.
Mondjuk ez egy csoporton belüli tranzakció, mivel a WAM Zrt-től veszi meg a NET Mobilitás Zrt.-t. A WAM tulajdonrésze fog ettől kövekedni az Autowallisban. A megszerzett cég egyebként valóban veszteséges, sőt, tőkeemelésre szorul.
mindkettő veszteséges szvsz és messze sehol nincsenek a hasznaltautok.hu-hoz képest. plusz ezek a vertikumok erős marketing hátszél nélkük szart sem hoznak le. kár volt, de értem.
Nem.mertem beírni ma napközben,de hírt vártam. Technikai alapon nagyon az emelkedés fele hajlott minden. Centire kiszámolták a technikát es a hírközlést!
Kezdenek mindent bele pakolni a csoporton belülről. Alakul a történet. Mikor fog robbanni? Mi lesz a fő irány? Szolgáltatás (flotta, szervíz, finanszírozás, bérlet (SIXT!!!)), vagy "csak" a jármű értékesítés? Kinek akarják majd eladni a céget??? Ez sokkal több lesz mint egy gépjármű kereskedelem, a szolgáltatás irányba fogják építeni.
"A Szerződés alapján a Társaság a mai napon összesen 3.267.640
db AutoWallis részvényt transzferált át az eladók részére. Erre
tekintettel az ügyletet követően a Társaság saját részvény állománya
1.757.144 darabra változik.
A Szerződés szerinti earn-out feltételek maradéktalan teljesülése
esetén, a Szerződés szerinti időpontokban az eladók részére két részletben még mindösszesen legfeljebb 4.901.460 db AutoWallis
részvény kerülhet még transzferálásra 2025. május 31-ig." Tehát kell vennie 3,14 millió db saját részvényt.
Hír van... Azért az lett volna a fair a kiabüfikkel, ha 117-el számolnak...nem??? Ez így elég kibaszás szagú...van lock up? Ha nincs, akkor egy időre megálltunk 97 fölött
https://www.portfolio.hu/uzlet/20220930/a-valsagban-is-szaguld-az-autowallis-megemelhetik-a-celokat-569875 Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A Renault Hungária és az osztrák operáció számai mikor jelennek meg a cégcsoport konszolidált eredményében? A Renault Hungária egy 50-50 százalékos joint venture-ként kerül a tulajdonunkba, a másik 50 százalék a Salvador Caetano csoportnál van, emiatt egyikünk sem konszolidálja a Renault Hungária számait, mert azt csak irányító részesedésnél lehetne. Ennek megfelelően eredményszinten meg fog jelenni a ránk jutó nyereség, de hogy a piaci súlyunkat is tükrözni tudjuk, ezért a Renault Hungária sz Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Nem,ez árfolyam mozgástól függ. Mivel emelkedik ma is,így az 50 napos mozgó is vele együtt,hogy pontosan mikor keresztezi ezt megmondani nem lehet,de napokaon belül az én számításaim szerint.
AutoWallis Nyrt+topic