Ezek a beletörődömség és megalkuvás hangjai. Nem fogadom el, hogy a vállalat, aminek shareholdere vagyok engem kényszerítsen a papír eladására, mert a vezetősége abban érdekelt, hogy nekem NE LEGYEN JÓ. Nem, takarodjanak ők el. Olvasd majd el, milyen leveleket írnak a META-nak vagy az Alpha-nak a részvényesei és erre milyen válaszokat kapnak. Nehogy már én ne kritizálhassam annak a cégnek a menedzsmentjét, akik nem az én érdekeim szolgálják.
kérlek ne értsétek félre amit most írok, nem bántásból teszem:
senkit nem köteleztek arra, hogy tőzsdei részvényt vegyen
senkit nem köteleztek arra, hogy AW részvényt vegyen
senkit nem köteleznek arra, hogy bármilyen részvényt kötelezően tartson
senkit nem köteleznek arra, hogy AW részvényt kötelezően tartson
senkit nem gátolnak abban, hogy eladja a részvényeit
senkit nem gátolnak abban, hogy eladja az AW részvényeit
én is voltam már nagyon rossz helyzetben, volt mikor egy eladott lakás pénzét buktam el tőzsdei pozíciókkal, és szép lassan megtanultam, hogy csak olyan és akkora pozíciót szabad nyitni, aminél nem idegeskedsz folyton - még akkor sem, ha az egészet elbukod
Az a baj,hogy egyedül maradtál a nézeteiddel,nagyon makacs vagy.Olyan sértödötten reagálsz dolgokra,mintha személyesen téged támadnának!! Valyon miért???
Az a baj,hogy az alapkezelőket ez a papír nem érdekli,mert ha érdekelné akkor vennék,mint gyerekek a csokit! Tudom a jegyzéskor jegyeztek,azóta már megbánták!!
A hangzatos szavak és ígéretek a tervezettnél korábban teljesülnek. Egy cégvezetésnek semmi más dolga nincs. A cégvezetés kiválóan teljesít. Az osztalékról a RÉSZVÉNYESEK döntenek. Pont. Ha nem értitek ezt az egészet, akkor így jártatok, én nem fogom tovább magyarázni. ADD EL!
Úgy néz ki hogy még jóideig nem is lesz eredmény a részvényeseknek ezt a cégnél megerősítették. Osztalék 2030 ig nem varható és árfolyam emelkedést pedig maguk a vezetők törik le, részvény eladásokkal. Miért jó itt hosszú távon befektetni?
Így van, kisrészvényes bele vett 130 felett és vár türelemesen. Még 2 - 3 vagy 5 évet. Haszon közben nem keletkezik. Akkor miért is jó részvenyesnek lenni egy olyan cégben ahol hangzatos szavak és igéretek mellett semmi eredményt nem realizalnak a részvenyesek, akikk valójában nem tulajdonosok! Tehát hiába van nekem 130 feletti részvényem 5 millió èrtekben hogy menjek be a ceghez hogy tulajdonom van, vinnék egy 5 milliós autót??
De itt az EBITDA nem kerül leszállításra a Wallis AM és Wallis Tőkeholding felé, ezért kérdezem, hogy pontosan mire gondolsz. A 2030 csak a jövőkép szempontjából kerül szóba. A MOL-nak is van egy MOL 2030 nevű doksija a víziójáról. Az osztalékkal kapcsolatban még áprilisban azt nyilatkozta, hogy 2-3 évig nem lesz, tehát joggal feltételezem, hogy 3 év múlva már igen.
Az a baj hogy mindenki olcsón akar venni egy olyan papírt,amelyik évek óta olcsó! Ez egy öngerjesztő folyamat,ha ez továbbra is így nézne ki az nagy baj lenne,mert akkor sosem menne fel az árfolyam
A részvény árfolyama kizárólag azon múlik,hogy mennyiért hajlandóak adni-venni a szereplők! Ez egy elmélet! Ezzel csak az a baj,hogy pont ott áll a papír,mint 2021 elején,amikor még az ígéreteken kívül sehol sem volt a cég.Azóta voltak akvik,azóta 5-szörösére emelkedett az árbevétel,azóta stabilan növekszik a nyereség is! Akkor miért van az,hogy erre az emberek nem reagálnak ennek megfelelően?? A jelentések környékén van némi kis befektetői érdeklődés,aztán minden marad ott ahol volt.A cég erősödik,a papír vegetál! Ennek kell,hogy legyen valamilyen nyomós oka!! A cég vezetés tudna tenni ez ellen,de nem akar!!
a "mi" alatt arra a cégre gondolok, ahol dolgozom. ez egy kft és egy nyrt a tulajdonosa. ebben semmi marhaság nem volt. Ormosy pedig maga mondta anno, hogy 2025-ig nem lesz osztalék, mert növekedési szakaszban lesz a cég, majd idén egy iderjúban közölte, hogy bár 2025-ig tervezték a növekedés, de ez 2030-ig nem fog befejeződni. Én ilyenkor két állítást össze tudok kapcsolni. Vagy Te bármilyen infót tudsz ami ezze ellentétes? Mellesleg nem az én beírásaim viszik az árfolyamot, hanem azok tevékenysége, akik pl a forgalom megélénkulése és az árfolyam növekedése során azonnal a fékre lépnek és visszatörik az emelkedést. én ülök a kis pakkokom és várom a céláram hogy megszabaduljak tőle.
HOnnan veszed ezt a sok rosszindulatú baromságot? Hogy "leszállítjuk az anyacégnek", meg hogy "2023-ig nem kapsz"? Bár nekem jó, ha sokan ezeket feltételezik, mert akkor tőlük tudok olcsón részvényt venni.
AutoWallis Nyrt+topic